Anabela Atijas
Printscreen Youtube
Anabela Atijas

Nenad Vujanović/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Jednostavno su odlučili da na svoju ljubavnu priču stave tačku i dogovorili su se da se raziđu. U medijima su se već pojavile spekulacije da joj je Atijas bio neveran, što je pevačica za „Alo!“ demantovala.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako kaže, sa njene strane ne postoji čak ni interesovanje za drugog muškarca, jer trenutno ima druge prioritete.

- Ne zanima me niko. Imam svoju decu, svoje pačiće, i ona su centar mog univerzuma. Nemam ni vremena, ni volje, jer pored troje dece teško će moći da se uklopi još neko - kaže kroz smeh Anabela za „Alo!“.

Anabela Atijas

Nenad Vujanović/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Pevačica se nakon života u Sarajevu vratila u srpsku prestonicu, gde će ubuduće živeti sa svoje dve ćerke, Ninom i Blankicom, dok je Luna započela samostalan život u svom stanu.

Anabela trpela nasilje

Pevačica Anabela Atijas više puta je isticala da njena bračna zajednica s Andrejom nikada nije bila idealna, kao i to da su u odnosu imali mnogo problema. Prošle godine, dospeli su u žižu pažnje javnosti nakon što je pevačica prijavila supruga za nasilje u porodici. Još od kada su uplovili u vezu, javnost ih je osuđivala jer je bosanski biznismen tada javno prevario i zbog Anabele ostavio trudnu devojku Jasminu Skender.

- Vratila sam se u Beograd, gde ostajem, a Andrej je stalno na putu - kaže Anabela ekskluzivno za „Alo!“.

Podsećanja radi, pevačicu je njen bivši suprug Andrej Atijas zaprosio 2012. godine na žurki povodom proslave 18. rođendana TV „Pink“. Iste godine su se venčali, a 20. maja 2013. godine Anabela i Andrej su dobili ćerku, kojoj su po Atijasovoj želji dali ime Blankica.

Anabela je tada podržala svog supruga u želji da devojčicu odgajaju kao Jevrejku i zajedno su krenuli na časove ladina, koji predstavljaju mešavinu španskog i hebrejskog jezika. Godinu dana živeli su u Sarajevu, ali su se vratili u Beograd jer se pevačica uželela nastupa i publike. 

BONUS VIDEO:

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima

 

Luna na prvom nastupu pevala na plejbek? Pobesnećete kada čujete koliko para je uzela za 4 sata!

AUTOR: Informer/J.I. DATUM I VREME: 22.09.2019. 22:35 - 22.09.2019. 22:47 Hit! Luna Đogani, Foto: printscreen Luna Đogani je započela pevačku karijeru i ovog vikenda je održala dva nastupa u Makedoniji. Rijaliti zvezda je za četiri sata, koliko su ukupno trajale njene tezge u Strumici i Kavadarcima, zaradila čak 8.000 evra, a kako piše "Informer" - pevala je na plejbek.