DRAMA NA POZNATOJ PLANINI Andreana Čekić se pobila sa bivšim verenikom: Ovo im nije prvi put, sve isplivalo na videlo! (FOTO)

Njih dvoje su u vezi nekoliko godina, dešavalo im se već da raskidaju, ali su se uvek vraćali jedno drugome, pa neki njihovi prijatelji veruju da će se ponoviti taj scenario.

Andreana Čekić
Andreana Čekić, Foto: Screenshot Instagram

Andreana Čekić pobila se sa sada već bivšim verenikom Markom Miloševićem na planini, gde su bili na odmoru. Pevačica i njen partner žestoko su se posvađali na večeri u restoranu u kojem su bili i Aleksandra Prijović i Uroš Živković, a rasprava se nastavila u apartmanu, gde je, prema priči upućenih, došlo do fizičkog okršaja između njih, kad su i raskinuli.

Veza Andreane i Marka od početka je bila turbulentna, često su imali nesuglasice, pa ovaj skandal i raskid njihovo okruženje nisu iznenadili. Prvih nekoliko dana odmora sve je bilo u najboljem redu, ali tokom jedne večeri Andreana i Marko su se toliko zakačili da je letelo perje iako je oko njih bilo još ljudi. I pored toga što su bili ljuti jedno na drugo, i posle fizičkog okršaja u apartmanu, nisu imali kud, pa su morali tu i da ostanu. Prespavali su i ujutru su se uputili za Beograd. Pevačica je bila ozbiljna i neraspoložena dok su se odjavljivali, a ni Marko nije bio boljeg raspoloženja.

Po odlasku s planine, odlučili su da će svako nastaviti svojim putem, prekinuli su svaki kontakt, pa i poslovni odnos, kaže jedan Čekićkin kolega koji je upućen u njihovu vezu. Iako je Marko bio Andreanin menadžer, ona mu je dala otkaz i angažovala Ibru Šarića, koji je zadužen za turneju u Americi. U prilog ovome govore i njihovi Instagram profili, pa tako na Andreaninom nalogu u opisu piše da joj je menadžer Ibro, dok Milošević sada radi za Ljubu Aličića i Srećka Krečara. Iako nisu uklonili zajedničke fotografije s društvenih mreža, njih dvoje se više ne prate.

Nakon svega, pevačica je odlučila da se skloni iz Beograda, pa je otputovala u Beč. Odande često objavljuje fotografije i snimke putem Instagrama, a Marko se iseljava iz stana u kom su živeli zajedno jer je to zahtevala Čekićka.

Njih dvoje su u vezi nekoliko godina, dešavalo im se već da raskidaju, ali su se uvek vraćali jedno drugome, pa neki njihovi prijatelji veruju da će se ponoviti taj scenario.

Ponavlja se Batine u Budvi, pljuvanje u Americi

Andreana i Marko su već imali fizički sukob 2019, o čemu je Kurir ekskluzivno pisao. Njih dvoje su se potukli u hotelu u Budvi, reagovalo je obezbeđenje, a pevačica je zbog zadobijenih povreda otkazala nastup. Gotovo sav inventar u njihovom apartmanu bio je polomljen, a vika i dreka su se čuli na ulici. Andreana je i pored priča svedoka to demantovala i rekla kako se, dok se šminkala, čaša slučajno polomila i rasekla je po nozi. Nekoliko meseci kasnije, njih dvoje su se ponovo posvađali na krv i nož, ali ovoga puta u Americi, na njenoj turneji. Marko je bio pijan, pa je vređao i pljunuo Andreanu. Dok joj je cepao majicu, vikao je da hoće svoje pare i da nije za džabe tamo došao. Tada je neko iz njihovog tima odvukao Marka u automobil. Uzeli su mu drugi hotel i kartu za Srbiju. Ipak, posle su se pomirili.

Baja Mali Knindža uživo pevao u emisiji, a onda je telefon zazvonio, posle OVOG što je čuo bio je na ivici suza! (VIDEO)

Neverni

Ušli u vezu dok su bili u brakovima

Andreana je s Markom ušla u vezu početkom 2019, dok je on još bio oženjen Marinom, a ona je bila u braku sa Ivanom Miladinovićem. Miloševićeva supruga se oglasila i rekla da je Čekićka Marka ukrala njegovoj porodici. Andreana se branila da se ona i njen dečko, koji je bio zaposlen u njenom timu kao tehničar, vole i da joj nije lako da se nosi s pričama koje izlaze u javnost.

Povezane vesti

 • Korisnik: jo
  20/01/2021 - 14:54
  Ne gradi se sreća na tuđoj nesreći
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi