Andreana Čekić
Screenshot Instagram
Andreana Čekić

Screenshot Instagram

Andreana Čekić, Foto: Screenshot Instagram

Andreana Čekić pobila se sa sada već bivšim verenikom Markom Miloševićem na planini, gde su bili na odmoru. Pevačica i njen partner žestoko su se posvađali na večeri u restoranu u kojem su bili i Aleksandra Prijović i Uroš Živković, a rasprava se nastavila u apartmanu, gde je, prema priči upućenih, došlo do fizičkog okršaja između njih, kad su i raskinuli.

Veza Andreane i Marka od početka je bila turbulentna, često su imali nesuglasice, pa ovaj skandal i raskid njihovo okruženje nisu iznenadili. Prvih nekoliko dana odmora sve je bilo u najboljem redu, ali tokom jedne večeri Andreana i Marko su se toliko zakačili da je letelo perje iako je oko njih bilo još ljudi. I pored toga što su bili ljuti jedno na drugo, i posle fizičkog okršaja u apartmanu, nisu imali kud, pa su morali tu i da ostanu. Prespavali su i ujutru su se uputili za Beograd. Pevačica je bila ozbiljna i neraspoložena dok su se odjavljivali, a ni Marko nije bio boljeg raspoloženja.

Po odlasku s planine, odlučili su da će svako nastaviti svojim putem, prekinuli su svaki kontakt, pa i poslovni odnos, kaže jedan Čekićkin kolega koji je upućen u njihovu vezu. Iako je Marko bio Andreanin menadžer, ona mu je dala otkaz i angažovala Ibru Šarića, koji je zadužen za turneju u Americi. U prilog ovome govore i njihovi Instagram profili, pa tako na Andreaninom nalogu u opisu piše da joj je menadžer Ibro, dok Milošević sada radi za Ljubu Aličića i Srećka Krečara. Iako nisu uklonili zajedničke fotografije s društvenih mreža, njih dvoje se više ne prate.

Nakon svega, pevačica je odlučila da se skloni iz Beograda, pa je otputovala u Beč. Odande često objavljuje fotografije i snimke putem Instagrama, a Marko se iseljava iz stana u kom su živeli zajedno jer je to zahtevala Čekićka.

Njih dvoje su u vezi nekoliko godina, dešavalo im se već da raskidaju, ali su se uvek vraćali jedno drugome, pa neki njihovi prijatelji veruju da će se ponoviti taj scenario.

Ponavlja se Batine u Budvi, pljuvanje u Americi

Andreana i Marko su već imali fizički sukob 2019, o čemu je Kurir ekskluzivno pisao. Njih dvoje su se potukli u hotelu u Budvi, reagovalo je obezbeđenje, a pevačica je zbog zadobijenih povreda otkazala nastup. Gotovo sav inventar u njihovom apartmanu bio je polomljen, a vika i dreka su se čuli na ulici. Andreana je i pored priča svedoka to demantovala i rekla kako se, dok se šminkala, čaša slučajno polomila i rasekla je po nozi. Nekoliko meseci kasnije, njih dvoje su se ponovo posvađali na krv i nož, ali ovoga puta u Americi, na njenoj turneji. Marko je bio pijan, pa je vređao i pljunuo Andreanu. Dok joj je cepao majicu, vikao je da hoće svoje pare i da nije za džabe tamo došao. Tada je neko iz njihovog tima odvukao Marka u automobil. Uzeli su mu drugi hotel i kartu za Srbiju. Ipak, posle su se pomirili.

Neverni

Ušli u vezu dok su bili u brakovima

Andreana je s Markom ušla u vezu početkom 2019, dok je on još bio oženjen Marinom, a ona je bila u braku sa Ivanom Miladinovićem. Miloševićeva supruga se oglasila i rekla da je Čekićka Marka ukrala njegovoj porodici. Andreana se branila da se ona i njen dečko, koji je bio zaposlen u njenom timu kao tehničar, vole i da joj nije lako da se nosi s pričama koje izlaze u javnost.

Pročitajte još

Komentari (1)

jo

20.01.2021 14:54

Ne gradi se sreća na tuđoj nesreći