Anđelka Prpić
Vesna Lalić
Anđelka Prpić

Vesna Lalić

Anđelka Prpić, Foto: Vesna Lalić

Kako „Alo!” saznaje, posle ponoći ružičastu frekvenciju krasiće voditeljke Anđelka Prpić, Nikolina Pišek i Rada Radenović, dok bi jedini muškarac među njima trebalo da bude Andrija Milošević.

Iako se scenario i dogovori o novom formatu drže u tajnosti, mi smo saznali sve detalje o emisiji koja je u pripremi.

Nikolina Pišek

Vesna Lalić

Nikolina Pišek, Foto: Vesna Lalić

- Sve je zamišljeno tako da bude u formi koja će trajati više od dva sata, i to uživo. Najverovatnije će noćni program počinjati posle ponoći, mada postoje indicije i da to bude od 23 časa. Voditeljke će imati brojne goste i praviće šaljive scene sa njima. Čelnici „Pinka” su zamislili da to bude opuštajući format u kojem će se i voditelji šaliti na svoj račun, zato su i pozvali na pregovore Anđelku Prpić, Nikolinu Pišek i Radu Radenović. One će biti dobitni trio za ovakav format. U planu je da im se pridruži jedan muškarac, a kada je duhovitost u pitanju, tu Andriji Miloševiću niko ne može da parira - kaže izvor blizak produkciji, koji je upućen u sve detalje ovog formata.

Andrija  Milošević

Mitar Mitrović

Andrija Milošević, Foto: Mitar Mitrović

- Šuška se da su dogovori sa Anđelkom i Radom postignuti, dok je Nikolina tražila nekoliko dana da razmisli. Šou program se čuva u strogoj tajnosti, a sa emitovanjem bi trebalo da počne sredinom februara, kada će publika moći da vidi šta su zamislili čelni ljudi te televizije. Emitovaće se četiri puta nedeljno sa efektima i u formi koja do sada nije viđena na našim prostorima - otkriva naš izvor.

Kako su Anđelka i Nikolina do sada krasile ekrane konkurentske Televizije „Prva”, a Rada već dugo nije imala emisiju, organizacioni tim smatra da će njih tri na jednom mestu biti pun pogodak.

Rada Radenović

Vesna Lalić

Rada Radenović, Foto: Vesna Lalić

- Anđelka je kao stvorena za ovakav tip emisija, što je pokazala vodeći „Bulevar”, koji se emitovao na B92. Njena duhovitost bila je presudna da bude među prvim voditeljima planiranim za ovaj projekat. Najteže je bilo ubediti Nikolinu, koja je odlaskom sa TV „Prva“ rekla da se više neće vraćati tom poslu i TV ekranima, ali je očigeldno ponuda bila i više nego primamljiva. Razgovor je trajao nekoliko sati, dok je Rada sa zadovoljstvom prihvatila da bude deo ovog tima - objašnjava naš izvor.

Komentari (3)

IVAN

02.02.2017 09:01

Super samo dajte igara i sve se zaboravlja.

VERA

02.02.2017 10:30

tuzno sta sebi dozvoljavaju!!! Sramotno i za Andjelku i za Nikolinu da rade na toj televiziji!!! Zar ste toliko zeljne novca da vam dostojanstvo nista ne znaci? Naravno da se ne zivi od dostojanstva ali one su daleko od siromastva. Pri tom vecina su istrosena lica, pogotovo Andrija! Ovo je perfidni nacin da se koriste lica za" hleba i igara" pred izbore, da se sakrije nevidjena beda u ovom drustvu!!! Providno i sramno.

nedjo

02.02.2017 23:12

tzv tv nas zaglupljuje vec duugo godina