Anastasija i Ceca Ražnatović
Screenshoot Instagram
Anastasija Ražnatović

Screenshot Instagram

Anastasija Ražnatović, Foto: Screenshot Instagram

Na glamuroznoj proslavi 30. rođendana Đorđa Kuljića, dečka Anastasije Ražnatović, došla je i najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja je izgledom oduševila prisutne!

Naime, Đole je u jednom prestoničkom restoranu okupio veliki broj prijatelja, a Ceca je sa Anastasijom i sestrom Lidijom Ocokoljić stigla međuprvima!

"Ceca je bila veoma raspoložena i uživala je sa gostima. Jednostavno je blistala! Anastasija se nije odvajala od svog dečka Đoleta. Cele večeri su se grlili, vidi se da je njihova ljubav nikad jača! Kako je vreme odmicalo, raspoloženje je bilo sve bolje i bolje", kaže izvor i dodaje da su pevači koji su pevali napravili vrhunsko veselje.

PROČITAJTE JOŠ:

"Saša Matić je bio glavni pevač, koji je sve digao na noge. Aleksandra Mladenović i Uroš Živković takođe su zabavljali goste i napravili odličnu atmosferu"!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Sep 4, 2019 at 5:11am PDT

Na rođendanu su se okupili brojni gosti, među kojima i Dragan Ilić, poznatiji kao Gagi Argentinac, i njegova supruga, lepa Venecuelanka Meri. Nakon nekog vremena, mikrofon je uzela i Anastasija, koja je za svog voljenog i ostalo društvo otpevala njenu hit pesmu "Rane", a ubrzo i numeru svoje mame "Ja ću prva", kao i pesmu Ane Bekute "Treba vremena i vremena".

Ceca Ražnatović

printscreen

Ceca Ražnatović, Foto: printscreen

 BONUS VIDEO:

Otkrivamo kada se Veljko Ražnatović ženi

 

Srpska pevačica potrošila čitavo bogatstvo za samo 3 dana! Iskeširala na hiljade evra, a kada se skinula svi su zinuli! (FOTO)

AUTOR: D.R DATUM I VREME: 04.09.2019. 19:46 Ljupka nikad vrelija Ljupka Stević, Foto: D.Rakočević Pevačica Ljupka Stević letnju sezonu provela je radno na Crnogorskom primorju, gde je nastupala tri meseca gotovo bez prestanka. Paparaco VIP magazina uhvatio je zgodnu pevačicu u retkim trenucima odmora, dok je uživala na najluksuznijoj plaži u Budvi.

 

Komentari (1)

MarijaMijajlovic

06.09.2019 11:28

Postoji li jos koji restoran za slavlja ovih "popularnih"osim Topciderca???Jako bitna vest.Decko Anastasije Raznatovic proslavio rodjendan...WTF!!!!