Anastasija Ražnatović
Marko Đoković/Alo!
Anastasija i Ceca Ražnatović

Screenshoot Instagram

Anastasija i Ceca Ražnatović, Foto: Screenshoot Instagram

O Anastasiji Ražnatović čuli smo dosta toga! Uspešno je počela da se bavi muzikom, pesme joj broje milionske preglede i jedna je od najpraćenijih mladih zvezda na Balkanu. Da bismo saznali šta se dešava u njenom privatnom životu, koji čuva daleko od očiju javnosti, uputili smo se na Vračar, gde se nedavno preselila u luksuzni stan u jednoj od najskupljih zgrada u prestonici.

Od komšija smo saznali da mlada zvezda živi potpuno u ilegali i da je u kraju retko viđaju. Ražnatovićevu najčešće vide u automobilu kada izlazi iz zgrade, a o njoj uglavnom imaju lepo mišljenje.

Anastasija Ražnatović

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Njena prva komšinica otkrila nam je zbog čega voli Anastasiju, kao i da se prijatno iznenadi svaki put kada je sretne.

PROČITAJTE I:

 

- Sve doskora nisam imala pojma da to dete živi u našoj zgradi. Kada sam je prvi put videla, nisam bila sigurna da je to ona, ali mi je ćerka rekla da jeste. Prijatno se iznenadim svaki put kada na nju naletim u liftu ili ispred zgrade jer se kulturno javi i pita kako sam. To današnja omladina ne radi, a ona se uredno javi, iako joj je majka jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu. Slatka je, skromna i vaspitana. Zaista nemam šta da joj zamerim - objašnjava komšinica.

Posle prve komšinice, naleteli smo na prodavačicu u obližnjoj radnji, koja je priznala da Anastasiju viđa samo jednom u mesec-dva kada dođe po žvake.

Anastasija Ražnatović

Dejan Briza

Anastasija Ražnatović, Foto: Dejan Briza

- Od komšija sam čula da Cecina ćerka živi kod nas u kraju, ali mesecima posle toga je nisam viđala, sve dok jedno poslepodne nije došla u moju radnju. Žurila je, kupila je žvake, prijatno se zahvalila i otišla. Iako je Ceca veoma lepa žena, ova mala je i od nje lepša. Možda je drugi češće viđaju ovde, ali mislim da retko izlazi iz stana. Verovatno i neko drugi obavlja kupovinu umesto nje. Ražnatovići ipak žive na visokoj nozi i ta deca su naučena odmalena da čuvaju privatnost i da se ne druže mnogo sa nepoznatim ljudima. Ipak su od rođenja osuđena na pažnju javnosti i ne može im se zameriti što žive odvojeno od svih i svega i što ne dolaze u prodavnicu da ćaskaju sa mnom - uz osmeh je navela komšinica.

Kada smo krenuli dalje, naleteli smo na dve sredovečne žene, koje su nam objasnile da su mladu Ražnatovićevu nekoliko puta srele sa dečkom.

Ceca Ražnatović

Screenshot Instagram

Ceca Ražnatović , Foto: Screenshot Instagram

- Anastasiju viđamo po kraju kada predveče odemo u šetnju. Nekoliko puta smo je videle kada je sa dečkom ulazila u zgradu ili sedela u bašti poslastičarnice koja pripada njenoj zgradi. Vidi se da su zaljubljeni i da im je lepo u vezi jer se uvek smeju i drže se za ruke. Retko ona izlazi, samo kada joj dođu dečko ili drugarice. Naletimo na nju jednom u nekoliko nedelja. Kada joj se nasmejemo, uzvrati nam osmeh. Pristojna je, oblači se normalno, ne diže nos i da ne znamo čija je ćerka, po njenom ponašanju nikada ne bismo zaključili - kažu komšinice, od kojih jedna ističe da bi veoma volela da u kraju vidi Cecu.

- Čula sam od komšije koji živi u zgradi pored da je Ceca dolazila kod ćerke, ali je nikada nisam videla kod nas u ulici. Volela bih da sretnem tu ženu, mnogo volim njene pesme i bilo bi mi drago da je upoznam. Sigurno kao i svaka majka povremeno dođe da vidi kako joj se dete snalazi. Anastasija se odvojila od porodice vrlo mlada, sigurno ni Ceci nije bilo svejedno da je pusti. Ali ne mora da brine. Vaspitano je to dete - zaključuje komšinica za „Alo!“.

Anastasija Ražnatović

Marko Đoković/Alo!

Anastasija Ražnatović, Foto: Marko Đoković/Alo!

POGLEAJTE BONUS VIDEO

Ekskluzivno! Bojana Ristivojević otkrila sve o Zadruzi 3 i prelasku na Pink!