Anastasija Ražnatović
Youtube/Printscreen
Anastasija Ražnatović

Youtube/Printscreen

Anastasija Ražnatović, Foto: Youtube/Printscreen

Pesma “Heroina” je ugledala svetlost dana. Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović obradovala je publiku novom pesmom, koju je snimila prošle godine.

I dok su se poslednjih dana mogle čuti glasine kako je procureo deo pesme, Anastasija nije želela da publika čuje nedovršenu verziju, te je uspela da u rekordnom roku kroz zanimljiv video predstavi ono na čemu je vredno radila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Feb 18, 2020 at 3:11am PST

- Iz do sada neobjašnjivih okolnosti nedovršena verzija pesma “Heroina” koja je trebala da se nađe na mom prvom albumu je procurela u etar pre nego što sam želela da je predstavim publici. Nisam htela da dozovolim da pesma kruži po društvenim mrežama jer nije bila dovršena u potpunosti, već sam donela odluku da objavim pesmu kroz lirik video. Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da se neko igra sa mojim radom i trudom, pogovo što sam na ovom projektu radila od oktobra prošle godine. Meni je “Heriona” nešto što do sada nisam snimila, svidela mi se čim mi je ponuđena, a verujem da će odlično proći kod publike. Tokom narednih mesec dana snimiću i spot, a u međuvremenu čeka vas još nekoliko iznenađenja sa moje strane. Jedva čekam da čujem komentare i utiske publike - izjavila je Ražnatovićeva.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Dec 1, 2019 at 5:45am PST

Ovom numerom Anastasija je najavila svoj album prvenac koji bi do leta u potpunosti trebalo da ugleda svetlost dana.

Kako vam se dopada Anastasijina nova pesma?