Andrijana Murić, Izbori za Mis Srbije
alo!
Andrijana Murić, Izbori za Mis Srbije

alo!

Andrijana Murić, Izbori za Mis Srbije, Foto: alo!

Zemunka Anastasija Murić (19) na Izboru za mis Srbije ponela je laskavu titulu „Alo!“, koju je osvojila velikim brojem glasova naših čitalaca.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona se bavi latino-plesom i atletikom, završila je Desetu beogradsku gimnaziju i upisala Elektrotehnički fakultet na smeru softverski inženjering. U intervjuu za naš magazin otkriva svoje planove, priznaje da je ponosna na laskavu titulu koju je dobila, te dodaje da joj je ona bila velika želja.

Da li te pogađaju priče da su misice lepe, a glupe?

- Čula sam takve priče, ali me ne pogađaju zato što se u njima ne pronalazim. Ja sam živ primer da to nije istina. Čitavog života se borim protiv predrasuda tog tipa. U agenciji „Mis Ju“ ima puno školovanih i fakultetski obrazovanih lepotica. Prošlogodišnja mis završila je Stomatološki fakultet, ja studiram Elektotehnički… Mi promovišemo pamet pa tek onda lepotu, mada mislim da je unutrašnja lepota svakako vrednija od ove spoljašnje, koju ne treba takođe zanemarivati.

Da li je lepim ženama lakše u životu ili teže?

- Mislim da je teže. Prvo, prate ih predrasude na svakom koraku i zato moraju puno više da se dokazuju. Drugo, na svakom koraku prate ih loše priče i komentari, sujeta i podmetanja.

Nisi radila nijednu plastičnu operaciju?

- Nisam. Mlada sam, a i zaista nemam potrebe za korekcijama. Kada sam bila mlađa, imala sam izvesne komplekse i želela sam da kada porastem odradim nešto, ali mi se mišljenje promenilo, a bogu hvala, promenila se i moda. Sada je trend prirodnih devojaka i daj bože da on i potraje.  

Izbori za Mis Srbije

Nenad Vujanović

Foto: Nenad Vujanović

Šta misliš o ženama koje povećavaju grudi, usne?

- Nemam ništa protiv estetske hirurgije niti žena koje na sebi nešto koriguju, ali ja ništa ne planiram da menjam na sebi. Zadovoljna sam sobom, pre svega iznutra, pa onda i svojom spoljašnjošću.

Koliko vodiš računa o izgledu? Izgladnjuješ li se kao većina manekenki?

- Ne, zaista. Ja sam u sportu od svoje četvrte godine. Bavim se latino-plesom i atletikom. Moja porodica takođe. Od oca sam naučila da svu negativnu energiju i višak kilograma izbacujem na terenu. 

Koliko ti je titula novina „Alo!“ važna?

- Bila sam presrećna kad sam je dobila i malo je falilo da se rasplačem. Ako uzmemo u obzir da sam ja u kompaniju kročila tek pre mesec dana, a već osvojila tri titule, možete misliti kako se osećam i koliko sam ponosna na svoj uspeh.

Izbog za Mis Beograda

Foto: Promo

Foto: Foto: Promo

Da li si primetila da je neka devojka ljubomorna na tebe? Da li si čula neke negativne komentare ili osetila sujetu i zavist?

- Ne, zaista. Sve su bile presrećne zbog mene i radovale su se kao da su same dobile titule. Mislim da će mi one ostati prijatelji za celi život. 

Biću i ja mis Srbije!

n Prošlogodišnja mis novina „Alo!“ ove godine je mis Srbije. Da li i ti, pošto si ove godine mis „Alo!“, priželjkuješ titulu najlepše u zemlji, naredne godine?

- Kako da ne. Imam tu ambiciju i verujem da mogu da je ostvarim. A sada imam i potrebno samopouzdanje. Sada, kad sam uspela, planiram da zagrizem još jače.

BONUS VIDEO

Sloba Radanović na Alo žurci pre incidenta sa Kijom! Evo šta nam je sve ispričao.