Anabela i Andrej Atijas
Vladimir Marković/Alo!
Ana Korać

Dejan Briza/Alo!

Dejan Briza/Alo!

Dok Anabela Atijas pati zbog razvoda, čak posećuje i psihologa kako bi sve lakše podnela, Andrej je več obelodanio vezu sa bosanskom starletom, ali ni to nije sve. Prema saznanjima "Star"-a, Atijas je muvao i Anu Korać pre dve nedelje, koja mu se očigledno mnogo dopala jer joj sada redovno lajkuje slike na Instagramu. Da sve bude još strašnije, David je navodno odlepio kada je saznao da Atijas sada želi njegovu devojku!

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Čim se razveo od Anabele, Andrej je počeo da lajkuje Anine slike, čak je neke i komentarisao. Ona na to nije obraćala pažnju sve dok je nedavno Atijas nije pozvao u pripitom stanju - otkriva izvor i dodaje:

- Ana nije ni imala njegov broj i nije mogla da razume sa kim priča, pošto je Andrej mumlao nešto u slušalicu dok je bio u noćnom klubu. U pozadini je treštala neka muzika i ništa se nije razumelo. Nakon poziva, Andrej je poslao Ani poruku da je mnogo lepa i tada je David poludeo jer je to video. Pozeleneo je od muke, mežutim, Ana ga je nekako smirila i objasnila mu da je čovek pijan. Zamolila ga je da mu ne pravi problem zbog Lune i Anabele s kojima je ona dobra - objašnjava izvor i dodaje:

Ana Korać i David Dragojević

e-stock

Foto: e-stock

- Sutradan je Andrej poslao Ani poruku izvinjenja i navodno rekao da je njegov drugar uzeo telefon i da je on pozvao. David je potom uzeo Anin telefon i napisao mu da pazi sledeći put kome daje mobilni jer može da ima problem i potpisao se. Andrej mu je napisao da ne brine i da se neće ponoviti - otkriva izvor i dodaje najzanimljivije detalje:

- Ana je sve to ispričala Luni još sutradan i naglasila da je Andrej rekao da je sa njegovog telefona zvao njegov drug. Nije ni Luna u tu priču poverovala, ali je zamolila Anu i Davida da ništa ne govore Anabeli kako se ne bi nervirala. Ana joj je objasnila da je imala dužnost da njoj ispriča i da tako nešto nije mogla da sakrije, na čemu joj je Luna zahvalna, ali nije krila ni da je u šoku zbog Andreja! Smatra da se Atijas pogubio nakon razvoda i da nije smeo da daje povoda medijima da pišu o njegovoj aferi sa bosanskom starletom, a još manje da zove Anu Korać sa kojom se Luna druži - završava izvor i dodaje da Anabeli nisu hteli ništa da kažu o ovom slučaju.

Luna Đogani i Ana Korać

Dejan Briza/Alo!

BONUS VIDEO:

Luna Đogani otkrila u kakvom je Anabela stanju nakon razvoda!

 

Komentari (1)

mish

09.10.2019 20:19

One nisu htele da joj kazu, a vi mrtvi hladni to objavite!! Ma bravo!! ?