Anabela Atijas
Dejan Briza/Alo!
Anabela Atijas

Alo!/ Vladimir Marković

Anabela Atijas, Foto: Alo!/ Vladimir Marković

Pevačica Anabela Atijas alarmirala je prošle nedelje policiju tvrdeći das je nju i njenu najmlađu ćerku Blankicu na ulici iznenada napao pas. Naime, na kraju se ipak ispostavilo da je pevačica digla paniku zato što je jedan labrador zalajao na njih dok su mirno prolazile, ali do konkretnog incidenta na kraju nije ni došlo. Ova situacija dogodila se 10. septembra oko 20:30 u Skojevskom naselju u Beogradu, a ANabela je pozvala policiju na broj 192 i prijavila da je pas napao nju i ćerku.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Anabela je pozvala policiju kada je jednog poslepodneva sa najmlađom ćerkicom šetala gradom, i kada je došlo do iznenadnog susreta sa nepoznatom devojčicom, čiji je pas odjednom počeo da laje. Anabela se uspaničila bez ikakvog razloga, pa je navodno počela da viče na nepoznatu devojčicu govoreći joj da skloni odmah svog ljubimca. Ona je pevačici pokušala da objasni da nema razloga da se plaši jer je pas čvrsto vezan uzicom. Objasnila joj je da, bez obzira na to što izgleda kao da će da je napadne, njen pas samo laje na druge pse. Atijasova je odmah objasnila da nema nameru da se sa njom raspravljapa je rekla da će odmah da pozove policiju - otkriva sagovornik, vlasnik jednog lokala ispred kog se čitava drama odigrala.

Mitar Mirić izbačen na ulicu, potresne scene!

AUTOR: Kurir/J.I. DATUM I VREME: 17.09.2019. 21:35 Loše se proveo! Mitar Mirić, Foto: Rajko Ristić/Alo! Folkerova supruga Suzana nije želela da oprosti prevaru s duplo mlađom ljubavnicom, već mu je rekla da pokupi stvari i napusti porodični dom. ON JE OSVOJIO NJENO SRCE Senidah napokon pokazala dečka, fotka sa jahte ugledala svetlost dana!

 

Anabela je navodno izgubila strpljenje, nervozna iz nepoznatih razloga, pa je odmah pozvala policiju navodeći da je nju i njenu ćerku napao besan pas.

Anabela Atijas

Vladimir Marković/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Vladimir Marković/Alo!

- Pozvala je policiju i objasnila da je besan pas van kontroole i da u svakom trenutku može nekoga da ujede i zada ozbiljne rane. Rekla je da ga često viđa po kraju, pa je tom prilikom zamolila organe reda da što pre izađu na lice mesta kako životinja ne bi pobegla, a vlasnica ništa ne radi kako bi je obuzdala. Samo je preuveličala situaciju, pa je posle obraćanja devojčici čiji je pas bio nastavila svojim putem iako je policija kasnije došla - rekao je izvor.

Anabela Atijas

Dejan Briza/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Dejan Briza/Alo!

Iz policije su pitali pevačicu da li je potrebno da pošalju Hitnu pomoć, ali je ona odgovorila da ne treba jer niko nije povređen. Patrola je odmah odjurila na lice mesta, ali uzalud, jer nje tamo nije bilo.

BONUS VIDEO:

Anabela otkrila Lunine najjezivije trenutke nakon operacije!

 

Komentari (7)

sasa

17.09.2019 23:04

Budaletina od zene

cica

18.09.2019 01:15

Kako to da pas laje na veliku Anabelu,mozda nije prepoznao zvezdu!!!

Milica

18.09.2019 10:12

Bože sačuvaj!!!

Tea

18.09.2019 15:34

Ona je definitivno luda, treba pod hitno da se leci

Savetnik

18.09.2019 15:41

Umislila da je holivudska zvezda.Bitan svetski faktor,a polupismena.

zlirajko

19.09.2019 09:49

Teška budala. A policija treba da napiše prijavu toj istoj budali zbog lažnog poziva. Smrad od žene

Gorana

19.09.2019 12:29

Umisljena "zvezda",jos samo ,da je postave na tron-medijske kuce,dve nebitne osobe ,forsiraju..osobe ,bez pokrica