Anabela Atijas
Alo!/ Rajko Ristić
Anabela Atijas

Masanori Jošida/Alo!

 Foto: Masanori Jošida/Alo!

Anabela Atijas je pre deset godina okončala brak sa Gagijem Đoganijem, a razlog za razvod bio je navodno fizičko zlostavljanje, koje je trpela tokom 14 godina zajedničkog života.

Pevačica je otvorila dušu o posledicama batina koje je dobijala od bivšeg supruga.

PROČITAJTE JOŠ:

- Krila sam modrice od batina. Luna je već bila odrasla, pa ih je videla kroz debeli sloj pudera, koji je bio namenjen za maske u pozorištu - priča za "Srpski telegraf" Anabela.

Gagi Đogani se pred ulazak u rijaliti sastao sa Anabelom kako bi raščistili ko je koga varao i istakao da je "pobedio sa nulom", što bi značilo da ga je Anabela varala. Ona tvrdi da ove tvrdnje nisu tačne:

- Gagi je moja daleka prošlost i ne vraćam se na priče o njemu i našem braku. Iz tog odnosa sam izašla čista kao suza. Dala sam sve od sebe da grupa "Fanki Dži" opstane. To je bilo nemoguće, jer je Gagi slušao svog brata Đoleta. Po ugovoru je trebalo da zarađujem 100 evra po nastupu, a u slučaju napuštanja grupe, morala sam da izađem iz stana u kom sam živela sa decom.

Anabela je iz braka sa Andrejom Atijasom izašla bez sukoba i ružnih reči, ali sa emocijama i priznaje da, za razliku od prvog braka, ovde nije bilo problema:

- Sa Andrejom je ljubav bila prava i dalje traje, a sve ružno između nas je zaboravljeno. Oboje pamtimo samo lepe stvari. On je muškarac sa kojim nikada nisam imala problema. Ja mislim da on i dalje želi da se mi pomirimo - rekla je poznata pevačica.

Gagi Đogani

Screenshot

, Foto: Screenshot

O Luninom učešću u "Zadruzi" je rekla:

- Lunino učešće u "Zadruzi je svakako jedna velika prekretnica u mom životu. Postala sam bolji čovek nakon svega preživljenog. Toliko sam sada jaka, da me ništa ne može poremetiti. Svakog dana samo napredujem što se tiče duhovnog i mentalnog zdravlja, što je jedino i bitno.

Podsetimo, Gagi Đogani je u više navrata navodno priznao fizičko zlostavljanje Anabele, a taj postupak je pravdao iskazom da se takve stvari dešavaju u braku.

Luna Đogani

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

- Dešavalo se da se dva ili tri puta potučemo, ali više puta je ona udarila mene nego ja nju. Smatram da je to normalna stvar i ne smatram to zlostavljanjem - rekao je Đogani.

NAJČITANIJE VESTI:

 

Komentari (1)

Kiki

13.11.2019 09:07

Pa ova zaboravila da je od Atijasa dobila batine, otisla u policiju, prijavila ga, a mi slusali udarnu vest na jutarnjem tv programu. Sada kaze da nikada nije bilo problema izmedju njih. Koga bre ova laze? Da li je ovo moguce?