Luna Anabela
YouTube/printscreen
Luna Anabela

YouTube/printscreen

Luna Anabela, Foto: YouTube/printscreen

Vest o trudnoći Lune Đogani, ćerke Anabele Atijas i Gagija Đoganija, odjeknula je u domaćim medijima, iako je pevačica u više navrata nagoveštavala da ona i njen izabranik Marko Miljković rade na potomstvu.

Anabela, koja se nedavno pomirila sa ćerkom, jedva čeka da postane baka, a sada je otkrila da je uverena da će njeno prvo unuče biti muško. Atijasova je otkrila i da je naslućivala da je Luna trudna, pa rekla i zbog čega.

- Negde u dubini duše sam to osećala, valjda zbog povezanosti između Lune i mene. Nisam se nešto previše iznenadila, ali sam se mnogo obradovala. Prvi put prolazim kroz ovo i znam da će ovo biti nešto što će puno značiti meni, a prvenstveno njoj. Cela ta situacija koja je iza nas, hvala Bogu, nije mogla lepše da se završi od ovog - rekla je Anabela za "DeToxic" i dodala da će biti najbolja baka na svetu:

- Samo da beba bude živa i zdrava, ali neki moj instinkt mi govori da će biti dečak. Možda je to i moja tajna želja da napokon imamo dečka u porodici, posle tri ćerke i tri sestre. Stalno mi se mota u glavi da će biti dečak, ali sačekaćemo snimak, pa ćemo da pričamo.

Pročitajte još

Komentari (3)

Milica

24.10.2020 10:51

Profesor Maric je za sve bio u pravu!! Da neko ima gram mozga odveo bi je kod njega, da pokusa da joj pomogne!!! Btw zar se oba nije povukla iz medija?!?! Zar nije rekla da ne treba praviti cirkus od trudnoce?!?!?! Odustani "bako" nisi ti trudna "

Sava

24.10.2020 11:45

Do juče se majka i ćerka pljuju, a sad ljubav nevidjena, tako će biti i sa Markom, biće najbolji zet na svetu.

Jeca

24.10.2020 17:19

Bljak i fuj!!!