Anabela Atijas
Vladimir Marković/Alo!
Anabela Atijas

E stock

Anabela Atijas, Foto: E stock

Pop pevačica Anabela Atijas moraće u što kraćem roku da silikonske implante, kojima je pre skoro dve decenije povećala svoje grudi, izvadi i zameni novim. Kako smo saznali, pevačica je već zakazala operaciju u jednoj privatnoj klinici, a na ovaj korak se odlučila nakon što je sasvim slučajno otišla na pregled tokom kojeg je ultrazvuk pokazao određene promene, zbog kojih je neophodna nova intervencija.

PROČITAJTE JOŠ:

- Redovno se ona kontroliše, a poslednji put je skroz neplanirano rešila da se pregleda, onda kada je sa Lunom išla na kliniku, zbog njene operacije. Ultrazvuk je pokazao da jedan implant ne stoji baš kako treba, da se vremenom deformisao. Dobro, i ne treba da čudi, jer Anabela baš, baš dugo ima silikone. Odmah se konsultovala sa doktorom, koji ju je posavetovao da to operiše čim pre i stavi nove implante - ispričao je izvor blizak pevačici i dodao da je operaciju već zakazala.

Luna Đogani, Anabela i Marko

E stock

Luna Đogani, Anabela i Marko, Foto: E stock

- Da, istina je, treba da idem opet na operaciju. Imala sam zakazano baš za danas, ali razbolela sam se, ležim po ceo dan, pijem antibiotike zbog toga sam morala da odložim to, dok ne ozdravim - kaže Anabela, te je otkrila razloge zbog kojih će morati da menja silikone.

- Posle skoro 20 godina i dve trudnoće, grudi su izgubile formu, a jedan silikon se malo pomerio, ne stoji kako treba, pa je poželjno da se to promeni u naredna tri, četiri meseca.

Anabela Atijas

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Njeno poprsje neće biti znatno veće.

- Ne, možda će biti samo malo veće, ništa drastično, ali mislim da ću to prepustiti doktoru kom verujem jer on ipak zna šta je najbolje za moju konsituciju. Sada imam trojku, a to će biti možda malo jača trojka - objasnila je Anabela.

Pevačica je, inače, među prvima na našoj estradi stavila silikone, davne 2000. godine. Podsećanja radi, Anabela je pet godina pre toga operisala tumor na dojci.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

"OD OVOGA NE MOŽE BOLJE!" Pogledajte šta su nam poznati poželeli za 12. rođendan!

 

 

Komentari (1)

Mica opajdara

22.10.2019 10:25

Prvo i pod hitno bi trebalo da joj ugrade ljudski mozak,pošto sa pilećim mozgom koji ima nema moguċnost da razmišlja