Anabela Atijas
Rajko Ristić/Alo!
Anabela Atijas

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Danas je u toku dana u medijima odjeknula vest da se Anabela Atijas razvodi od supruga Andreja nakon 7 godina braka. Dosta se spekulisalo da je za krah braka kriva starleta, ali Anabela je sada odlučila da ispriča svoju stranu priče:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Andrej i ja smo se rastali zajedničkom odlukom, sporazumno razveli. Ovim putem želim da dam prvu i jedinu izjavu na ovu temu kako bi sprečili bilo kakve spekulacije. Želim da zadržimo našu privatnost koliko god je to moguće, jer smo pre svega roditelji jedne divne devojčice. Razlog razvoda nije treća osoba. U poslednje vreme pritisak je bio veliki i pored zajedničke volje rešili smo da stavimo tačku na brak - pisalo je u objavi.

 

Anabela Atijas

Vladimir Marković/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Kako Anabela kaže, ona i Andrej će i pored razvoda ostati u dobrim odnosima i tu nema neslaganja.

Razveli se Anabela i Andrej Atijas!

AUTOR: I. M. DATUM I VREME: 22.09.2019. 11:56 Potvrđeno! Anabela i Andrej Atijas, Foto: printscreen Anabela Atijas i Andrej Atijas nakon sedam godina braka stavili su tačku na svoj brak. HOROR NA ULICI Anabela u panici pozvala policiju, mlađoj ćerki nije bilo dobro od prizora! Stigla i vozila Hitne pomoći?

 

Anabela i Andrej Atijas

Dejan Briza/Alo!

Anabela i Andrej Atijas, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Najvažnije je da smo ostali u dobim odnosima i da ćemo nastaviti tako kako bismo bili podrška našoj devojčici, kojoj smo potrebni. Putevi su nam se razišli, a njemu svakako želim sve najbolje - napisala je Anabela na svom profilu.

Anabela Atijas

printscreen

Anabela Atijas, Foto: printscreen

BONUS VIDEO:

Ljuba Pantović se pojavila na Pinkovoj žurki sa zavojima na licu!