anabela i luna
YouTube/Printscreen
anabela i luna

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Anabela je u aktuelnoj sezoni „Zadruge“ nakon svađe sa ćerkom odlučila da napravi lom kada je saopštila da je se javno odriče.

- Javno se odričem ćerke Lune! Neka vi čuju! Ovo je definitivno! - vikala je Anabela Atijas, a drugi su je gledali u neverici.

Naime, Marko je upozorio Anabelu da ne može da se obračunava sa Lunom dok je on prisutan, a Anabela je bila uporna u svojoj nameri da dotakne Lunu Đogani.

- Ne možeš ti da mi zabraniš da ja pipnem svoje dete, to je dete koje sam ja rodila - vikala je Anabela, a onda je Marko nasrnuo na nju. Skočio je preko stola i krenuo je ka Anabeli. Luna i Gagi su ijh razdvojili.

Aleksandra i Ljuba

printscreen

Foto: printscreen

Pored nje i Ljuba Pantović se u nekoliko navrata odrekla javno ćerke Aleksandra Subotić, ali po svemu sudeći one su danas zakopale ratne sekire i ponašaju isto kao i pre svađe.

Nakon što je Aleksandra 2017. godine u "Parovima" rekla da ona 20 godina nema roditelje i da je David sada njena porodica, tada se oglasila i Ljuba Pantović koja nije mogla da sakrije koliko su je pogodile ove reči, i ćerki je poručila da "više nema majku i van rijalitija".

- E pa kada se neko tako izleti i kaže tako nešto strašno, što je za svaku osudu, ja samo mogu da kažem da Aleksandra više nema majku ni kada izađe iz rijalitija. Veliko sam go**o pojela kada sam pala na njene molbe i oprostila joj sve njene laži i izmišljotine koje je svojevremeno izjavljivala u medijima. Pa sam već prešla preko nekih neoprostivih stvari, i šta sad? Je l' treba ponovo da se nosim s tim što mi ona priređuje. Najveći udarac za nju biće kada se okrenem i nestanem, kada shvati da više nema mame Ljube koja je bila tu 24 sata za nju - rekla je tada Ljuba koja nije birala reči kojima je iskritikovala ćerku.

Maca Diskrecija

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Majka rijaliti zvezde Mace Diskrecije, Enesa Hodžić, takođe se tokom emitovanja rijaliti programa „Parovi“ odrekla svoje ćerke zbog nepristojnog ponašanja i eksplicitnih radnji koje prikazuje u rijalitiju.

- Maca je jedna budaletina, izbrukala me za ceo život. Neću više da pričam o njoj, kao da ne postoji. Molim vas, nemojte me više zvati zbog te lude – izjavila je Enesa jednom prilikom.

Milojko i Milijana

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

Milijana Bogdanović, koja se trenutno boravi u vili „Parova“, još jedna je u nizu devojaka koje se otac odrekao. Njena baka Dana Bogdanović otkrila je da joj je otac pretio, a onda se je ujedno i odrekao.

- Navodno joj otac rekao: "Ubiću vas oboje, i tebe i Milojka", pa ga je ona prijavila policiji, a Milijana mi je rekla da je tražila da joj ne uhapse oca, već samo da ga upozore - navodi Miljanina baba Dana i dodaje:

- Ne prestajem da mislim o njoj, nije trebalo to da uradi. Milojko je dobar čovek i voli je, ali je sve to ružno, može deda da joj bude. Ona meni stalno priča da ga voli. Ne smem ništa da joj kažem zato što je rekla: "Tata, mama, baba, ako mi budete branili da budem s Milojkom, ja ću se ubiti!" Bolje nek bude i s njim nego da bude mrtva – rekla je tada za medije Milijanina baka.

Nemeš

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Retko ko se seća Marijane Čvrljak iz „Velikog brata“ koji se emotivao 2011. godine. Ona je tada uplovila u emotivnu vezu sa Nikolom Nemeševićem Nemešom sa kojim je imala intimne odnose pred kamera.

Nakon što je se odrekao suprug Ivan zbog vrele akcije, to je odlučio da uradi njen otac Ivo.

Marijanin otac Ivo s druge strane nije bio nimalo blag, već se svoje ćerke odrekao javno putem novina.

"Od sinoć, od 22 sata moja Marijana je za mene mrtva", objasnio je juče za hrvatski magazin "Stori“ tata Ivo. On ističe da je ogorčen ćerkinim ponašanjem.

"Njena majka to nije gledala, ja jesam. Piće joj nije nikakvo opravdavanje. Nemeša nimalo ne krivim jer joj je sam rekao da nije u redu to što čine. Ona je sve to potencirala. Ne znam šta misli njen suprug Ivan, ali bi mi bilo žao da pređe preko ovoga i da na taj način pogazi svoje dostojanstvo. On je prekrasan čovek koji to nije zaslužio. Marijanina svekrva ju je volela kao da joj je majka. Teško nam je svima, ali moramo dalje", objasnio je utučeno Marijanin otac.

Komentari (2)

Marija

26.04.2020 11:19

Ovo je jako nehumano, Radjas decu da se posle odrices,KOJE VERE su takvi ljudi.Zar je necastivi duh toliko obuzeo njihov duh.Nasa deca su velikim delom nasa slika kako smo ih vaspitali.

Avavon

26.04.2020 15:16

Ko jos gleda ovu bolesnu familiju. Pa majka je zena za posmatranje. Koji debili nju prate.