Anabela Atijas
Nenad Vujanović/Alo!
Anabela Atijas

Nenad Vujanović/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PREPORUČUJEMO I:

 

- Izgleda da je sve po zasluzi, pa sam verovatno i ja to zaslužila i hvala mu na lepim rečima. Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati. Ne znam ni zašto ni kako. Izgleda da je bilo suđeno da pre budemo prijatelji sa beneficijama, nego muž i žena - rekla je pevačica otvoreno, bez ustezanja i dodala:

- Možda je nekome to čudno, ali i Andrej i ja smo za to. Bolje je da budemo prijatelji sa beneficijama, a i da se povremeno viđamo, nego da se mrzimo. Pričali smo na tu temu, to mi je nekako baš slatko i interesantno. Što da ne radimo ono što smo godinama radili, pa to je normalna stvar.

Anabela Atijas

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nakon ovog priznanja Bukva je priznala da su ona i Atijas u neraskidivoj vezi iako su se razišli. Anabela je otvoreno rekla da je Andrej njena srodna duša i da se prema njoj poneo džentlmenski.

- Andrej je za mene bio i ostao najhrabriji, kada sam ja u pitanju. Nijedan me muškarac nije tako osvajao kao on. Danima sam bila kao da mi je neko umro. Ni sad mi nije svejedno, ali mi je lakše pošto znam da ćemo se povremeno viđati. On je za mene bio i ostao nešto posebno, kao i ja za njega. Zaista je čudno, ali nekako se sada mnogo bolje slažemo i razumemo. Nadam se da su pred nama uzbudljivi dani - završila je pevačica.

PROČITAJTE I:

 

Anabela i Andrej Atijas

Dejan Briza/Alo!

Anabela i Andrej Atijas, Foto: Dejan Briza/Alo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima

 

 

 

Komentari (1)

Stojko

01.10.2019 12:35

Ako je ona to izjavila to je samo da se pokaže kako je ona nešto posebno, a nikako da ukapira da je on sa njom samo iz interesa čista laž ako su se razveli zašto bi bili ponovo zajedno,jedino zbog zajedničkog deteta.