Anabela i Luna
printscreen
Anabela i Luna

printscreen

Anabela i Luna, Foto: printscreen

Dugo se bruji o navodnom prebijanju Anabele Atijas, koja je od muža Andreja doživela torturu o kojoj nije mogla ni da sanja.

Pročitajte još:

 

 

 

 

Kako je vreme odmaklo, Anabela je rešila da se uzjasni povodom ovih navoda, pa je objasnila i još jednom ponovila da se od supruga Andreja Atijasa ne razvodi, te da nije istina da ju je fizički zlostavljao.

- Još uvek sam zauzeta, nadam se da će to tako da ostane. Nikakvog nasilja nije bilo - kao i u svakom braku, došlo je do prepirke. Imam, hvala Bogu, normalnu osobu sa kojom mogu da rešim to na najljudskiji mogući način - objasnila je Anabela u emisji za "Pink.rs".

Luna još nije saznala za ove spekulacije koje dolaze iz spoljnog života, ali kada bude čula šta se dešavalo u vezi sa razvodom i premijanjem njene majke, svakako da će preplakati taj dan.

Komentari (5)

??????

04.10.2018 15:11

Kao sto sam i pretpostavio Anabela ZLA je slagala sve nas. Lazovcina! Lazovcina! Lazovcina! Lazovcina! Lazovcina! Lazovcina! Lazovcina! Lazovcina!

nada

04.10.2018 17:00

Trpece alkosa kao i Gagija jer nema druga primanja !!!!!!!!!!! Sa pola Estrade se posvadjala !

TANJA

04.10.2018 22:29

Repriza u njenom zivotu.Imala je muza Gagija.Super brak...Kad su se razveli,zena se razvezala i pricala o dugogodusnjem maltretiranju.A pre razvoda niko nije mogao tako nesto da nasluti.

Boro

05.10.2018 10:43

Slagala policiju i prijavila nasilje u porodici. Da li je ucinila krivicno delo prevare? Da li ce policija reagovati?

TANJA

05.10.2018 11:20

Anabela prijavila muza za lazno zlostavljanje MUP-u Srbije. Prijava sadrzi laz da je bila zlostavljana. Protiv laznog prijavljivaca Anabele treba podneti prekrsajnu prijavu zbog uznemiravaanja javnosti i policije.