Ana Sević
Privatna arhiva
Ana Sević

Privatna arhiva

Ana Sević, Foto: Privatna arhiva

Alo! ekskluzivno saznaje da je Ana Sević raskinula dvogodišnju vezu sa Danijelom Nedeljkovićem pre mesec dana, ali je par o tome ćutao.

Ana je obrisala sve fotografije sa biznismenom sa Instagrama, osim jedne koju je objavila pre pet dana. Kako saznajemo, raskid nema veze sa njenim bivšim suprugom Darkom Lazićem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ispod njihove zajednicke fotke, Sevićeva se zahvalila bivšem dečku na svemu što je učinio za nju i njenu ćerku Lorenu:

Danijel Nedeljković, Ana Sević

Danijel Rakočević

Danijel Nedeljković, Ana Sević, Foto: Danijel Rakočević

 

Sećate li se Barbike iz "Zvezda Granda"?! Danas se zove Sanja i ima redovnu menstruaciju!

AUTOR: SrbijaDanas/J.I. DATUM I VREME: 23.10.2019. 21:50 - 23.10.2019. 21:57 Niko nije mogao da poveruje! Slobodan Katanić Barbika, Foto: printscreen Slobodan Katanić Barbika iz Bajne Bašte veliku pažnju javnosti privukao je audicijom "Zvezde Granda" 2003. godine i tada je tvrdio da se oduvek osećao kao žena. Nakon te audicije je nestao, ali je 2010.

 

- Život ti pošalje tako neke ljude da bi saznali neke nove širine i proširili vidike. Saznali šta želimo, a i šta ne želimo. Spoznali sebe u nekim drugim dimenzijama i situacijama. Videli da možemo još više da volimo. Da smo mnogo vredniji nego što mislimo, da postoje ljudi koji i te kako znaju da vole, poštuju i budu oslonac i temelj! Hvala ti na svakoj sekundi mog rasta uz tebe, beskrajno sam ti zahvalna na svemu što si učinio za mene i moje dete, što si bio tu. Volim te i hvala na svemu sto si učinio za nas - napisala je Ana u opisu.

 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) Lis 18, 2019 u 4:46 PDT

 

Ana nakon ovoga planira da se posveti karijeri. Radi na novim pesmama i spotovima sa kojima će uskoro obradovati publiku!

BONUS VIDEO:

NAKON SVIH PREPUCAVANJA Ana Sević: Ovo je prava istina o meni, Darku i Loreni!

 

Komentari (1)

Goga

23.10.2019 22:32

Zna žena bogate da lovi neće molera? Iz Uzica mala nije šala.