ISTINA O RAZVODU Ana Sević iskreno o Darku: Učinila sam sve da naš brak uspe, ali uzalud!

Rešila da stane na put glasinama...

Ana Sević i Darko Lazić
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Ana Sević i Darko Lazić su se posle kraha braka okrenuli svako svom životu, imaju nove emotivne partnere ali na brak zakonski još nisu stavili tačku.

 

Na pitanje o tome da li ima istine u tome da jedno od njih dvoje koči razvod, Ana odgovara:

"Ja uopšte više ne želim da se bavim time. Uskoro će se desiti to. Ja sam stavila tačku na to odavno. To se dugo prolongiralo i mislim da je krajnje vreme da se to završi. To je to", izjavila je Sevićeva za IDJTV.

Ana Sević
Ana Sević, Foto: E-stock

"Mi smo u okej odnosima, kao što smo i uvek bili", dodala je pevačica uz širok osmeh.

"Šta god da ljudi misle i pišu, Darko i ja znamo kakav je naš odnos, i što se nas dvoje tiče mi nikada nismo imali problem. Nama su se jednostavno putevi razišli. Imamo drugačije poglede na život, drugačije prioritete, želje i razmišljanja. Van svake pameti je da neko živi po meri onog drugog ili da sebe sputava u mnogim stvarima ako druga osoba u paru to ne želi. Razvod nije nešto što se dešava preko noći. To je nešto o čemu se jako dugo razmišlja. U mom slučaju, kada sam bila sigurna da sam uradila sve da taj brak opstane, i kada to nije prošlo, ja sam stavila tačku na to, i to je to", ispričala je Ana.

Darko Lazić i Ana Sević
Foto: Alo!/Rajko Ristić

"Ja nemam razlog da ne budem prijatelj sa čovekom sa kojim imam dete. Što se mene tiče, sve dok to od mene bude zavisilo to će biti tako. Naravno, to se odnosi i na svaku osobu sa kojom on bude u životu jer ta osoba koju je on odabrao će provoditi vreme, koliko-toliko, sa mojim detetom, i van svake pameti mi je da moje dete bude u nekoj negativnoj atmosferi. Ja to nikada ne bih dozvolila", zaključila je Sevićeva.

Povezane vesti

 • Korisnik: Jovana
  16/04/2019 - 13:58
  Kulturna i pametna zena . Sto se sa Darka ne moze reci. Srecno Ana!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi