Danijel Nedeljković, Ana Sević
Danijel Rakočević
Ana Sević

Danijel Rakočević

Ana Sević, Foto: Danijel Rakočević

PROČITAJTE JOŠ:

Paparaco „Alo!“ uslikao je poznati par dok se pripremao da isplovi jahtom iz luke u Starom gradu u blizini hotela „Adrija“. Najpre je Ana stigla sa drugaricom, prijateljicom i njihovom decom, a pola sata nakon toga pristigao je Nedeljković sa drugarom, koji je gurao kolica puna hrane i pića kako bi se opremili za vožnju jahtom po Crnogorskom primorju.

Ana Sević

Danijel Rakočević

Foto: Danijel Rakočević

Kada je sve bilo na svom mestu, Danijel se latio mobilnog telefona i fotografisao svoju dragu Anu, koja mu je pozirala kao pravi model. Pevačica ga je zatim nagradila poljupcem, a ubrzo nakon toga počeli su da se jure po jahti kao deca. Iako je Ana bila brža, Danijel ju je stigao, a onda su počeli strastveno da se maze i ljube. Biznismen je stezao svoju dragu oko struka, a ona se uvijala oko njega stavljajući mu do znanja da uživa u erotičnoj akciji na jahti!

Danijel Nedeljković, Ana Sević sa prijateljima

Danijel Rakočević

Danijel Nedeljković, Ana Sević sa prijateljima, Foto: Danijel Rakočević

- Njih dvoje se obožavaju, Danijel se trudi da ispuni sve Anine želje, ali s druge strane, ona je veoma skromna i najvažnije joj je da među njima vlada poverenje, a sve ostalo joj nije bitno. Njena ćerkica Lorena obožava maminog dečka, kao i on nju, pa slobodno mogu da kažem da je za sve ovo vreme koliko su njih dvoje zajedno Danijel više otac Loreni nego što je Darko ikada bio - kaže izvor „Alo!“.

Danijel Nedeljković, Ana Sević

Danijel Rakočević

Danijel Nedeljković, Ana Sević, Foto: Danijel Rakočević

 

Ana i Darko podelili imovinu na sudu! Evo šta je pevačici pripalo posle razvoda!

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 24.05.2019. 11:14 Svi detalji razvoda! Foto: Vladimir Marković/Rajko Ristić/Alo Pevačica Ana Sević i njen bivši suprug i kolega Darko Lazić zvanično su se razveli 16. maja! Njih dvoje su se prijateljski rastali, a svoj odnos će i dalje negovati posebno zbog ćerke Lorene.

 BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!