Marija Kulić
Screenshot Happy

 

Marija Kulić

Screenshot Happy

Marija Kulić , Foto: Screenshot

Sinoć je nastao haos u Beloj kući kada su stigli rezultati poligrafa na kom je bio Lazar Čolić Zola.

Jedno od pitanja koje je podiglo veliku prašinu je "Da li si taktički ušao u vezu sa Miljanom prošle sezone kako bi imao duži boravak radi lične promocije?". Zola je odgovorio negativno i poligraf je prepoznao njegov odgovor kao istinit. Miljana Kulić je bila prezadovoljna kada je saznala ovo.

PROČITAJTE JOŠ:

- Darko, ovo pitanje mi je jako značilo. Ja sam bila ubeđena da je on ušao u vezu, da mu je neko dao instrukcije, da uđe u vezu sa mnom da bi se proslavio. Sada mi je sve kristalno jasno i mnogo mi je lakše. Sumnjala sam i kad sam bila blokirana. Imala sam razloga da sumnjam, sada mi je mnogo lakše. Znači da nije taktički ušao. Ne mogu nikakvu emociju sad da ispoljim, sada sam kao kip - ispričala je Miljana Kulić.

- U afektu je to napisao, jer smo se pre toga posvađali. On je impulsivan, kaže ono što ne misli. Sigurna sam da me je slagao - dodala je Miljana.

Miljana i Marija Kulić, Zadruga 2

Screenshot Youtube

Miljana i Marija Kulić, Foto: Screenshot Youtube

- Na osnovu prvog i drugog odgovora vidim da Miljana nalazi opravdanje za sve - odbrusila je Marija.

- Kako ti nije žao? Ti bi volela da ti kažem: "Mamice, bila si u pravu za sve". Ona nema poverenje, treba da ide kod psihijatra - dobacila je Miljana.

Potom je Miljana otkrila da Marija ne veruje ništa ni svom suprugu Siniši Kuliću i da on mora stalno da se kune i pravda jer mu ona ništa ne veruje.

Marija Kulić

Screenshot Happy

Marija Kulić , Foto: Screenshot Happy

- Ja sam bila kod psihijatra kad je Miljana imala problem u osnovnoj školi. Bili smo ja i moj suprug na veštačenju, da se vidi u kakvoj porodici raste dete, šta je sa roditeljima. I meni je nalaz "nepoverenje u muškarce". Meni je to psihijatrijski nalaz. Ja nijednom muškarcu ne verujem, dok se sama ne uverim u ono što želim da znam - branila se Marija.

Pogledajte šta je još Marija otkrila u nastavku video priloga.

Pogledajte BONUS video:

Darko Lazić progovorio o ulasku u rijaliti!

 

 

Komentari (1)

Jul

08.10.2019 19:06

VI STE OPIČENI SVI!!