Ana i Rasta
ATA Images/Printscreen
Ana i Rasta

ATA Images/Printscreen

Ana i Rasta, Foto: ATA Images/Printscreen
Ana Nikolić

Printscreen/Youtube

Ana Nikolić, Foto: Printscreen/Youtube

Ističe da je u ćerkinom pogledu pročitala da misli da se njen tata neće vratiti, te da su je suze njegove majke slomile.

- Tara je mala, ona ni ne shvata to, ali ja sam ponekad u njenom pogledu videla... Zadnjih par puta, jer već smo mi mesec dana iščekivali izlazak, ja sam stalno pričala "E, sad ove srede, tata možda dođe". Nisam joj obećavala, jer kad joj dam reč, to je tako! Videla sam zadnjih par puta da me je gledala s nepoverenjem. Čak sam u njenim očima pročitala... Ona ne zna šta je smrt, ali ona je mislila da se njen tata nikad neće vratiti - rekla je Ana.

- To je dan kad sam čak i ja dobila informaciju da on ne izlazi i jako sam se slomila. A, onda mi je Tarina baka javila da ipak izlazi. Počela sam da plačem, onda se sve slomilo - ispričala je Nikolićeva za Ekskluzivno.

- Nije to trenutak, to je period, jako težak. Gledati njegove roditelje koji su ljudi potpuno pristojni, normalni, kojima je sve to teško palo. To je njihovo dete, ja se stavljam u ulogu majke, da je moje dete. Kada mi se jednog dana njegova majka, koja je stvarno jaka žena, jedna stena, rasplakala, ja sam se raspala i bila sam u fazonu "Sad ću da idem ispred Skupštine da protestujem, da se zapalim, polijem benzinom, pustite dečka, ovo je zaista nepravda! - rekla je pevačica.

- Ne jedan od težih dana, nego jedan od težih perioda. Rasta je osoba koja je bila deo moje duše. Ja sam sa svojim ocem imala jedan poseban odnos. To je taj hendikep u mom životu, da sam ostala rano bez oca. I u taj momenat me ne dirajte. U stanju sam da objavim spomenik svog oca, jer toliko su me uznemirili sa diranjem u nešto sveto. Reagovala sam, pa makar Rasta i ja bili u ratu do kraja života. Ne dozvoljavam da bilo ko priča ružno o ocu mog deteta - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Goran

31.01.2021 13:11

I onda je narko diler pusten iz pritvora i moci ce da nastavi sa radom i isplatom alimentacije.