Ana Nikolić
Alo!/K. L.
Ana Nikolić

Alo!/K. L.

Ana Nikolić , Foto: Alo!/K. L.

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Ana se već podvrgla medicinskim analizama u jednoj privatnoj klinici i intenzivno razmišlja o tome da ode pod nož.

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Nikolić

printscreen

Ana Nikolić , Foto: printscreen

  PUKO JOJ KANAP KAD JE HTELA DA SE OBESI?! Ana Nikolić šokantnom izjavom digla Srbiju na noge! Sve zbog debljine... (FOTO)

Ana Nikolić

Screenshoot Instagram

Ana Nikolić, Foto: Screenshoot Instagram

- Ona počne sa dijetom, a onda nakon nedelju-dve dana, kada stane na vagu i shvati da nije oslabila nijedan kilogram, od nervoze navali na čokoladu, testeninu i grickalice… Ma sve što joj padne pod ruku. Onda je grize savest, pa sve ispočetka. Pokušala je i sa personalnim trenerom, sa režimom ishrane, sa mezoterapijom i masažom. Kod njene mame u salonu je radila još neke metode izbacivanja vode iz organizma, ali sve je to nedovoljno, budući da Ana nema desetak kilograma viška, već više od 30 - priča dobro upućeni izvor.

Marina: Ana mnogo jede

Tekstopisac i aranžer Marina Tucaković nedavno je izjavila da radi na novim pesmama Ane Nikolić i istakla da jedva čeka da publika čuje novu-staru Anu i da je ubeđena da će pevačica pomeriti granice. Međutim, nije krila razočaranje zbog njenog fizičkog izgleda. - Ana želi da smrša pred izlazak novog albuma. Problem je u tome što mnogo voli da jede, pa sve to ide veoma teško - rekla je Marina nedavno.

- Ana se već konsultovala sa nekim stručnjacima iz oblasti plastične hirurgije kako bi joj predočili dobre i loše strane liposukcije i sada treba da donese konačnu odluku. 

Malo se i prepala jer, kako su joj objasnili, intervencija vađenja masti iz organizma nije jednostavna.

Kako nam je još rekao, u nameri da ode na liposukciju je ne podržava ni majka Miljana, koja je pobornica zdravog načina života, ishrane i treninga.

- Majka joj je rekla da odustane od brzog rešenja i da, dok se dobro ne oznoji u teretani, dugoročnog uspeha nema. Takođe, rekla joj je da „probuši kašiku“, da izbaci iz upotrebe alkohol i sokove, da ne jede slanu hranu, koja joj zadržava vodu u organizmu i zbog koje otiče. Ali Ana ne sluša nikoga - završava naš izvor.

Ana Nikolić

Screenshot Instagram

Ana Nikolić, Foto: Screenshot Instagram

 

 

 

Komentari (1)

crniDjordje

20.05.2019 13:26

Bez uzbune,postoje muskarci koji vole mrsne zene!