Ana Nikolić
Screenshoot Youtube
Ana Nikolić

printscreen

Ana Nikolić, Foto: printscreen

Ana Nikolić je pre dva meseca najavila izlazak svog novog albuma, koji nosi naziv „Klinika“, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, pevačica je morala da odloži promociju novih pesama jer je ostala bez novca!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, Nikolićeva je veliku sumu uložila u nove pesme i spotove, ali joj je pred izlazak albuma ponestalo finansijskih sredstava. Zbog toga je, kako saznajemo, pre nekoliko dana napustila Beograd kako bi se sklonila od pritiska kojem je svakodnevno izložena, ali i kako bi pronašla rešenje za finansijske probleme.

- Ana je tri godine pauzirala u svojoj karijeri, a želela je da se vrati na muzičku scenu u velikom stilu. Dugo i vredno je radila na novom albumu, za koji je angažovala najbolje saradnike. Prethodni album joj je radio bivši suprug Stefan Đurić Rasta, a Ana je za „Kliniku“ okupila nov tim. Dosta pesama su joj radili Marina Tucaković, njen sin Milan Laća Radulović, Darko Dimitrovski i Emina Jahović, a Ana je čak unajmila i stilistkinju koja radi za mladu Anastasiju Ražnatović. Za taj tim saradnika joj je trebalo dosta novca, a pred sam završetak je ostala bez para - tvrdi izvor „Alo!“ i dodaje da je zbog finansijskih problema odlučila da na nekoliko dana ode iz Beograda.

Ana Nikolić

Screenshoot Instagram

Ana Nikolić, Foto: Screenshoot Instagram

- Dosta novca uložila je kako bi sve izgledalo svetski, a pošto nije pitala koliko šta košta, u jednom trenutku to joj se obilo o glavu. U trenutku kada je pred kraj septembra najavila izlazak albuma, Ana je ostala bez para. Nikome od saradnika nije ostala dužna, ali neke pesme su joj ostale nedovršene, a nije imala novca da snimi spotove za mnoge numere. Zbog toga je bila veoma besna i ljuta na sebe - rekao je izvor i objasnio da Nikolićeva ne može sebi da oprosti lošu procenu.

Ana Nikolić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Poverila se drugarici da nije dobro rasporedila novac i da sada njen album mora da ispašta. Shvatila je da nema izlaza i da joj treba nekoliko dana samo da se skloni od svega. Nije mogla više da podnese pritisak saradnika i fanova, koji ne prestaju da je pitaju kada će izaći album. Zbog toga je rešila da ode iz Beograda i na miru pokuša da nađe izlaz iz cele situacije - ispričao je izvor i dodao:

Ana Nikolić

Nenad Vujanović/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Ana je ćerku Taru ostavila kod majke, a nikome nije rekla kuda ide. Majci je rekla da će se vratiti za nekoliko dana, čim nađe način kako da se izvadi iz problema -ispričao je izvor „Alo!“ i objasnio da Ani od fanova stiže više od 100 poruka dnevno.

- Ana sebi ne može da oprosti jer je izneverila svoju vernu publiku. Najavila je izlazak albuma i onda samo nestala. To nije u njenom fazonu i sada jedva čeka da nađe novac i završi pesme u što kraćem roku - rekao je izvor „Alo!“.

Ana Nikolić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Najavila „Marakanu“ za 2020!

Dok je najavljivala nove pesme i album, veoma samouvereno je poručila fanovima da se spreme za koncert godine. Naime, ona je na svom Instagramu saopštila da za sledeću godinu sprema koncert, i to na „Marakani“. Fanovi su je momentalno podržali, ali kako je krenula sa obećanjima koje ne može da ispuni, malo ko je shvata ozbiljno.