Ana Nikolić
Screenshoot Youtube
Ana Nikolić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Ana Nikolić nedavno je otkrila da će se njen četvrti album zvati „Klinika“, a „Alo!“ ekskluzivno saznaje da će nove pesme pop zvezde ugledati svetlost dana početkom septembra.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako saznajemo, tekstove pesama za Anin novi album potpisuju Marina Tucaković, njen sin Milan Radulović Laća, kao i njena dugogodišnja saradnica i prijateljica Emina Jahović i Darko Dimitrov. Takođe, Ana je odlučila da promeni imidž, a inspiraciju je našla u Cecinoj ćerki Anastasiji Ražnatović.

Ana Nikolić sa knedlom u grlu po PRVI PUT progovorila o Rasti: Prošla sam kroz težak period, kao SMRT!

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 09.06.2019. 16:10 Ana Nikolić danas je, prvi put posle tri godine medijske pauze, bila gost u emisiji Premijera - Vikend specijal. Ana Nikolić, Foto: Screenshoot Youtube Ona je iskreno priznala koliko su je pogađali zluradi komentari i naslovi u medijima, kojih je u poslednje vreme bilo veoma mnogo.

 

- Kada je shvatila da njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta ne želi da radi na njenom novom albumu, Ana se naoštrila i okupila oko sebe najbolje ljude. Naime, Nikolićeva je sa Marinom već radila i ona je napisala neke od Aninih najvećih hitova, pa je znala da će ponovna saradnja sa Tucakovićevom biti pun pogodak. Takođe, odlučila je da na ovom albumu najviše bude balada, koje najbolje opisuju kako se osećala u poslednjih godina. Uz Marinu, na albumu je radio i njen sin Laća, a Ana je oduševljena njegovim radom, pogotovo kada je čula kakve hitove je napisao za Anastasiju Ražnatović. Jedna od pesama koje je Laća napisao za Anu nosi naziv „Mama“, a kada je pevačica čula reči, rasplakala se - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje da je Ana odlučila i da promeni stilistu, pa se odlučila da se za njen autfit pobrine mlada Elena Nikolajevna, koja trenutno radi s Anastasijom Ražnatović.

Anastasija Ražnatović

E stock

Anastasija Ražnatović, Foto: E stock

- Od kada je Cecina ćerka Anastasija objavila svoju prvu pesmu, Ana je stalno hvali i često je komentarisala da Anastasija liči na nju kada je počinjala. Sve na njoj joj se sviđa. Koreografija u spotu, stajlinzi, muzika, njen fizički izgled... Kada je Anastasija objavila drugu pesmu, Nikolićeva je bila potpuno opčinjena. Baš zbog toga, Ana je insistirala da promeni stilistu i angažuje devojku koja je radila sa Cecinom ćerkom. Koliko joj se dopada kako izgleda Cecina naslednica, govori to da je pevačica kroz šalu rekla da kada bi mogla da se vrati na početak karijere, volela bi da izgleda kao Anastasija. A pošto u svakoj šali ima i istine, Ana je vrlo brzo kontaktirala sa Elenom Nikolajevnom koja radi za Ražnatovićevu. Energije su im se poklopile i odmah su našle zajednički jezik, pa su započele saradnju. Elena će od sada osmišljavati njen stajling, a kada Nikolićeva bude počela i sa snimanjem spotova, biće zadužena i za to - otkrio je izvor za naš list. 

Pogledajte BONUS video:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

Komentari (2)

zagor

10.08.2019 08:00

Pijandura!

koka

10.08.2019 11:24

album da se zove cuponja.