Ana Nikolić
Alo! / Ana Paunković
Ana Nikolić

Ana Paunković/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Ana Paunković/Alo!

Upravo taj mladež bio je njen zaštitni znak, pa je pevačica čekala poslednji momenat da ga ukloni. Ona se možda na taj korak nikada ne bi ni usudila da joj nije to savetovao lekar.

Na operaciju je otišla pre osam meseci, ali je uvek kada se pojavljivala na javnim mestima nosila velike naočare, pa ta promena nije bila uočljiva. Ali jeste na snimku koji je objavila iz Rima. Da joj je uklanjanje zaštitnog znaka teško palo, jasno se zaključuje jer je Ana pred odlazak na putovanje u Italiju objavila sliku na kojoj je mladež nacrtala na mestu na kojem je nekada bio.

PROČITAJTE JOŠ:

"Ani nikada nije smetao mladež koji je imala na gornjem delu nosa. Naprotiv, obožavala je što ima takvu vrstu prepoznatljivosti, pa je čak posle intervencije mesecima docrtavala mladež. Nikada nije dozvoljavala ni fotografima da joj skidaju u foto-šopu nešto što je njen zaštitni znak i zbog toga je prolongirala operaciju", kaže izvor blizak pevačici.

Kako je Anin "pečat" dostigao neželjenu veličinu i počeo da pravi probleme, lekari su joj savetovali da više ne čeka i da bi hitno trebalo da ga se reši, pa je ona to i uradila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Sep 24, 2018 at 10:32am PDT