Ana Nikolić
Instagram/Printscreen
Ana Nikolić

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Nikolićeva je po preporuci otišla u jednu ergelu u blizini Šimanovaca i tamo izabrala belog konja sa pegicama.

- Ana je ranije redovno odlazila na Beogradski hipodrom da jaše, ali je poslednjih godina skroz zapostavila taj svoj hobi. Pošto sada zbog korone nema nastupe, rešila je da ponovo nađe vremena za druženje sa konjima. Ide na jahanje kad god nije u gužvi i pokušava da ljubav prema tim životinjama prenese i na Taru. Tako su nedavno zajedno bile u ergeli kod Šimanovaca i Ani je za oko zapao jedan beli konj - priča dobro obavešteni izvor i nastavlja:

Ana Nikolić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- I Tari se ta životinja veoma dopala i odmah je pitala mamu da li mogu da je vode kući. Ana se samo nasmejala, a onda joj je palo na pamet da bi mogla da kupi konja i pokloni ga Tari za treći rođendan, koji je u ponedeljak. Pozvala je Rastu i upitala ga šta misli o tome i njemu se dopala ideja.

- Vlasnik ergele joj je rekao da konj košta 8.000 evra i da će morati da plaća mesečno održavanje i hranu. Pokazao joj je štalu i prostor za jahanje. Ana je rekla da će često dolaziti sa ćerkom na jahanje. Tara je presrećna što je dobila novog ljubimca i stalno traži da ga mazi - objašnjava naš sagovornik.

Ana Nikolić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Inače, poznata pevačica je i ranije dosta novca davala za kupovinu životinja.

- Ana i Rasta su pre četiri godine kupili pomeranca za 7.000 evra. Pas je posle razvoda ostao kod Raste i Tara se redovno igra s njim kad god dođe kod tate - objašnjava naš izvor.

PROČITAJTE JOŠ: