PREMESTIĆE JOJ PUPAK Ana Nikolić ide na operaciju: Skida višak kože sa stomaka!

"Budući da taj problem ne može da reši vežbanjem, lekari će morati da joj iseku kožu koja visi", rekao je izvor VIP.

Ana Nikolić
Foto: Screenshoot Instagram

Ana Nikolić je zahvaljujući operaciji smanjenja želuca uspela da za samo nekoliko meseci skine više od 30 kilograma, ali se nedavno suočila sa novim problemom! Naime, nakon drastičnog gubitka kilograma, na Aninom telu je ostao višak kože, a taj problem jedino može da reši novom operacijom.

Kako VIP ekskluzivno saznaje, pevačica će početkom naredne godine ponovo pod nož kako bi se otarasila viška kože, koja joj smeta i koja u potpunosti narušava estetiku.

- Ana je prezadovoljna sadašnjim rezultatom i time koliko je kilograma izgubila. Ipak, pošto je brzo izgubila dosta kilograma, suočila se sa novim problemom. Najveću muku joj zadaje koža na stomaku, koja visi, a lipoliza i tretmani kojima se podvrgavala da bi izgubila salo nisu mogli mnogo u tome da joj pomognu. Pošto planira da se u punom sjaju vrati na muzičku scenu, rešila je da ponovo ode pod nož - kaže izvor blizak pevačici i otkriva da Ana planira da ode na operaciju sredinom januara sledeće godine.

Ana Nikolić
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Dugo se raspitivala o alternativnim metodama, ali je na kraju ipak shvatila da će morati pod nož. Donela je odluku da tu operaciju obavi u istoj privatnoj klinici u kojoj joj je smanjen želudac. Pošto se veoma plaši odlaska pod nož, dobro se raspitala o samom procesu. Lekari će joj napraviti rez u donjem delu stomaka i ukloniti višak kože i masnog tkiva, a eventualno će joj i pupak premestiti na višu poziciju - kaže naš izvor i dodaje da Ana planira još jednu operaciju.

- Moraće da ojača trbušne mišiće, a nakon operacije uklanjanja kože planira i da poveća zadnjicu. Za to će joj poslužiti masno tkivo sa butina, koje će joj ubrizgati u zadnjicu. Ani je važno da nakon operacije nema vidljive ožiljke, ali bilo joj je i bitno da period oporavka ne traje predugo, budući da planira da konačno objavi novi album. Lekari su je uverili da će moći da izađe iz bolnice tri dana nakon operacije, ukoliko sve prođe u najboljem redu. Međutim, moraće da nosi čvrst elastični pojas gotovo mesec dana, a neće smeti ni da se izlaže većim fizičkim naporima u tom periodu - rekao je izvor i otkrio koliko će pevačica morati da iskešira za tu operaciju.

Ana Nikolić
Foto: E-stock/Stanislav Nedelja

- Ona se složila sa svim idejama i za operaciju će morati da izdvoji oko 7.000 evra. Njoj je bilo bitno da ne mora dugo da leži i da može što pre da se baci na posao - objasnio je izvor. 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi