Ana Mihajlovski
Screenshoot Instagram
Ana Mihajlovski

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Atraktivna srpska voditeljka Ana Mihajlovski i jedan od trenutno najpopularnijih domaćih glumaca Vuk Kostić u tajnoj su vezi, ekskluzivno saznaje „Alo!“. Par je već mesec dana zajedno, a kako saznajemo, uspešno su se skrivali od prijatelja i ljubopitljivih pogleda - sve do sada! 

Kako tvrdi izvor blizak novopečenom paru, njih dvoje nisu želeli da ova informacija dođe do medija jer je još uvek sve sveže.

- Ana i Vuk su se upoznali preko zajedničkih prijatelja pre nešto više od mesec dana. Na početku je sve delovalo kao prijateljstvo, međutim, dopali su se jedno drugom i shvatili da bi trebalo da pokušaju nešto više od toga. Nisu želeli da se sputavaju, već su dali priliku emocijama - kaže izvor blizak paru i dodaje:

Ana Mihajlovski

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

- Kako je Vuk nedavno raskinuo vezu, a Ana posle razvoda nije imala partnera, njih dvoje su odlučili da ovu romansu sačuvaju daleko od znatiželjnih pogleda. Makar je to bio plan u početku. Međutim, kako su se jedno drugom veoma dopali, kočnice su popustile, pa su u jednom trenutku počeli da se viđaju i na javnim mestima. Nekoliko puta bili su u restoranima, jednom su čak viđeni u popularnom tržnom centru, pa su po gradu počele da kolaju priče da su u vezi. Takve informacije su dolazile i do njih, a tada im je već postalo jasno da više neće moći da kriju vezu - kaže izvor „Alo!“ koji tvrdi da se njih dvoje ponašaju kao pravi zaljubljeni golupčići.

Vuk Kostić

Printscreen

Foto: Printscreen

- Vuk je zaista pravi džentlmen i trudi se da pokaže Ani koliko mu je stalo do njihovog odnosa, a, s druge strane, ona ne krije da joj se glumac veoma dopada. Deluju srećno i zaljubljeno, a sigurno je da za medije neće govoriti o njihovoj vezi jer ni on ni ona nikada nisu voleli da medijski eksponiraju privatni život - ekskluzivno za „Alo!“ kaže izvor.

Kako bismo proverili tačnost informacija koje smo dobili, kontaktirali smo sa srpskim glumcem i popularnom voditeljkom, ali oni nisu bili dostupni za komentar.

Vuk Kostić

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

 

Komentari (1)

ans

11.12.2019 22:52

Bas mu je doobar odabir.