Ana Korać
Dejan Briza/Alo!
Ana Korać i David Dragojević

E stock

Ana Korać i David Dragojević, Foto: E stock

Kako izvor blizak starleti otkriva, ona je po završetku rijalitija osetila mučninu, otišla je na prvi pregled kod ginekologa i saznala lepe vesti.

PROČITAJTE I:

 

- Ana je pred sam kraj „Zadruge“ posumnjala da je trudna jer joj je povremeno bilo muka i imala je stalnu potrebu da spava. Ona je to krila od ostalih ukućana i nikome osim Davidu nije govorila o tome kako se oseća. Nekoliko dana po završetku rijalitija, otišla je kod svog ginekologa, koji je potvrdio njene sumnje. Utvrđeno je da je u drugom stanju skoro dva meseca i da je zatrudnela u rijalitiju - kaže naš izvor i otkriva da je Koraćeva posle saznanja o trudnoći satima plakala.

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2

Screenshot Instagram post

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2, Foto: Screenshot Instagram post

- I Ani i Davidu su emocije bile pomešane. Daleko od toga da su pazili da do trudnoće ne dođe, ali ni u najluđim snovima nisu mislili da će stvarno napraviti bebu. Nije im bilo svejedno kada su shvatili do čega je dovela njihova bezbrižnost. Ana je već u ordinaciji počela da plače i satima posle toga nije mogla da se smiri. Iako je David rekao da je odluka o tome da li želi da zadrži dete njena, ipak je bio srećan što je Ana trudna i videlo se da želi bebu - kaže izvor i otkriva da je starletin najveći strah bio pitanje egzistencije, budući da ni jedno ni drugo od izlaska iz rijalitija ne rade i da tokom njene trudnoće neće imati nikakav ozbiljan izvor zarade.

- Posle dugih razgovora, suza i hiljadu pitanja šta je najbolje za njih, rešili su da bebu zadrže, ali da trudnoću čuvaju u strogoj tajnosti dok god mogu. Ana je bila preplašena jer zbog trudnoće neće moći da zarađuje ni na koji način, a pogotovo neće moći da živi na račun prijatelja i udvarača. Objasnila je Davidu koliko se plaši, ali je on obećao da će uraditi sve što može da njoj i bebi pruži samo najbolje - navodi izvor i ističe da su njeni najbliži bili šokirani odlukom da bebu zadrži.

Kupovala stvari za bebu!

Da bi pokazala koliko voli Davida, Ana je pre nekoliko dana obavila kupovinu u radnji za bebe i podgrejala priču da je u drugom stanju. Ona je nasmejano pozirala sa svojim frizerom i otkrila da se priprema za dolazak deteta. - Kupujemo stvarčice za bepca - napisala je ona, a kako se i tokom boravka u rijalitiju često šalila da je trudna, fanovi je nisu shvatili ozbiljno.

- Njeni najbliži prijatelji bili su šokirani kada su čuli da je trudna, a da je dete rešila zadrži. Gotovo svi su je pitali kako planira da izdržava sebe idete, budući da David nema ni posao, ni novac.

Izostanak podrške najbližih prijatelja ju je dosta povredio, ali im je zabranila da se mešaju ukoliko neće da je podrže. Kroz suze je govorila da je stvarno zaljubljena i da želi da zasnuje porodicu sa Dragojevićem.

Svima koji je poznaju je jasno da je trudnoća njen beg od burnog života kojim je živela, od kriminalnog miljea i povezivanja sa prostitucijom i plaše se da će se kada shvati da je zaglavila sa detetom i siromašnim partnerom gorko pokajati - objašnjava izvor i dodaje:

- Ana je pre nekoliko dana u privatnoj klinici obavila i drugi pregled, a za nedelju dana ući će u treći mesec trudnoće. Oseća se dobro i nema mučninu, pa joj je lakše nego dok je bila u „Zadruzi“ u prva dva meseca. David se ne odvaja od nje i trudi se da je smiri kada počne da plače ili se uznemiri zbog trudnoće, za sada im dobro ide i sigurni su u svoju odluku da bebu zadrže - zaključuje izvor „Alo!“.

Ana Korać

E stock

Ana Korać, Foto: E stock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša i Duško Tošić se RAZVODE?!

 

 

 

 

Komentari (3)

Sojic

26.07.2019 10:29

Starleta posle tri meseca ukapirala da je trudna.Izostanak ciklusa verovatno nema veze sa tim

Saša

26.07.2019 10:47

Ko ne bi plakao kada ne znaš čije je..

Snezana

26.07.2019 14:16

Ti toliko zabrinuti neka joj pomognu.