Ana Korać
YouTube/Printscreen
Ana Korać

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Društvenim mrežama kruži printskrin "nagradne igre" koju je starleta izmislila, uz komentar da je ovo što ona radi zakonom zabranjeno!

- U ovoj igri učestvovaće 5.000 ljudi od kojih je samo jedan dobitnik ovog automobila! Ukoliko želite da ovaj auto bude vaš a 2.000 dinara, sve što treba da uradite je da uplatite 2000 dinara na broj +381616041419. Profil će vas zapratiti čim legne uplata. Svih 5.000 učesnika, njihova imena biće stavljena na papirić i ubačena u veliku kuglu, pisanje imena i izvlačenje biće uživo u lajvu - napisala je Koraćeva na svom profilu i objasnila da je iznos za učesnike iz inostranstva 17 evra, kao i da ona i njena porodica neće učestvovati u igri: - I još jedno veliko iznenađenje, auto vam dovozim lično ja na vašu adresu i sve će biti snimljeno u lajvu!

- A da neko kaže gospođici da je "neovlašćeno organizovanje igara na sreću" krivično delo iz člana 352 Krivičnog zakona, za koje je predivđena kazna zatvora u trajanju do pet godina? Vidim seje dokaze protiv sebe u etar - napisao je jedan tviteraš.

Ana Korać

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Posle komentara korisnika Tvitera da bi Anu neko trebalo da obavesti da se radi o neovlašećnom organizovanju igara na sreću, što je krivično delo, starleta je obrisala post, ali u instastoriju zamolila sve za malo strpljenja, kako bi igra bila regularna.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nada

01.10.2020 18:59

Gde su sada nadlezni organi da reaguju ? Dama je "sponzor" u Turskoj , ima uz sebe i "Giros majstora" i jos da vara narod - e pa sto je mnogo, mnogo je !

Dušan

02.10.2020 12:28

Prevara.