Ana Kokić
Dušan Petrović
Ana Kokić

Alo!

Ana Kokić, Foto: Alo!

Početak 2019. bio je veoma turbulentan za pop zvezdu Anu Kokić. Razvod od vaterpoliste Nikole Rađena bio je pod budnim okom javnosti, međutim njih dvoje su rešili da oglase zajedničkim saopštenjem u kojem su otkrili da se rastaju u miru. Iako pojedini mediji Ani svakodnevno pripisuju novog dečka, ona je i dalje sama, a astrolog Dušan Veličković za VIP otkriva kada će Kokićeva da nađe novu ljubav i šta je čeka u daljoj karijeri.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ana je pravi predstavnik horoskopskog znaka Riba. Ona je jedna od naših najtalentovanijih pevačica i bilo grehota da ostane samo na toj profesiji. Naime, zbog Jupitera u Strelcu, njoj stoji velika popularnost, ali ne samo u muzici. Ana je veoma harizmatična i nju publika obožava, pa bi ona mogla da bude uspešna i kao spisateljica - tvrdi Veličković i dodaje da Kokićeva ne bi trebalo da se brine za finansije jer će ove godine, kao i sledeće biti dosta novčanih priliva.

- Ani je ova godina bila stresna zbog razvoda, ali taj rastanak s Nikolom joj je bio suđen. Naime, ona je bila veoma zaljubljena u Rađena i iskreno se prepustila toj vezi, ali oni nikada nisu imali povezanost. Ona je bila ta koja je gurala i vukla njihov brak, što je na kraju moralo da pukne. Pošto joj ljubav nije bila naklonjena ove godine, finansije i karijera će joj zablistati. Ova dva meseca koja su ostala do kraja godine trebalo bi da iskoristi na najbolji način. Svaki nastup koji bude imala biće joj odlično plaćen, a najverovatnije će je pozvati i da glumi u nekom pozorištu. Pare će joj dolaziti sa svih strana, a ova i sledeća godina će biti sjajna za sve što bude započela. Ana više neće biti samo pevačica već će postati multimedijalna umetnica - otkrio je Dušan.

Ana Kokić

Alo!

Ana Kokić, Foto: Alo!

Osim što će joj ova i sledeća godina biti naklonjene u finansijskom smislu, astrolog kaže da pevačica neće uletati u ljubavnu vezu prebrzo, ali da će ipak naći svoju srodnu dušu.

- Pošto Kokićeva ima dvoje dece, ona ne žuri da rađa, a takođe ni ne juri ni muškarca po svaku cenu. Ona će se naredne godine baviti decom i karijerom, a muškarci će joj biti u drugom planu. Tek 2020. doživeće svoju bajku u pravom smislu, a zbog njenog šarma i harizme mnogi će biti na kolenima - rekao je astrolog i dodao da 2021. ima veliku šansu da se zaljubi.

Mala Lorena nije izdržala! Došla sa mamom Anom, a onda upala na snimanje kako bi videla oca Darka!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 23.10.2019. 16:45 - 23.10.2019. 16:51 Dirljiva scena! Darko Lazić i Ana Sević, Foto: Alo! Ana Sević dovela je svoju ćerku nakon vrtića na snimanje popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" koje se snima na Košutnjaku, gde njih dve ujedno blizu žive.

 

- Ana je u prošlom životu bila plave krvi i živela je u Srednjoj Nemačkoj, u Hambrugu ili Drezdenu, pa su joj te zemlje ponovo naklonjene. Naime, ljubav je očekuje u inostranstvu, a muškarac koji će je osvojiti biće iz Švedske.

BONUS VIDEO:

Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!