Ana Kokić
printscreen
Ana Kokić

Printscreen

Foto: Printscreen

Pevačica Ana Kokić nedavno je stavila tačku na svoj brak sa vaterpolistom Nikolom Rađenom, ali je sada taj težak period iza nje. Ona se vratila svom poslu, te redovno nastupa, a njene odevne kombinacije su i te kako komentarisane.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je ovog puta otkrila kako njene ćerke reaguju na njene stajlinge.

"Jao kombinacija... Ovo je scenska garderoba, to je valjda dozvoljeno, igranje, eksperimentisanje. Ćerke se ne mešaju, ali se desilo par puta da imam dekolte, a one dođu i zakopčaju mi rajsferšlus i kažu: "E sad možeš da ideš", tako da treba nekad i decu poslušati", rekla je pevačica.

Ana Kokić

printscreen

Foto: printscreen

Ana je navela da njen posao zahteva i glumu, te je istakla da je mnogo puta morala na bini da zablista nasmejana iako joj nije bilo do smeha.

"Naš posao zahteva i glumu, mi stalno glumimo na sceni, u spotovima, na nastupima, desi se da dođem da pevam, a ceo svet mi se ruši ili nisam raspoložena, ili se desilo nešto što me pogodilo, ali jednostavno na bini sam nasmejana, raspoložena i vesela, tako da je to na neki način gluma, naučimo to vremenom", navela je Kokićeva.

Ana Kokić

Alo!

Foto: Alo!

U medijima se nagađalo da Ana ima novog partnera i da je ponovo emotivno ispunjena, a ona je sada otkrila šta je od toga istina.

"Ništa, rekla sam da taj dečko ne postoji. Taj naslov su izvukli, ništa nisam rekla", zaključila je pevačica u emisiji "Premijera".

BONUS VIDEO

"STVARNO IMA BOLESNIH LJUDI" Tamara Milutinović o napadu seks manijaka, ali i o momku kojeg krije!