Ana Kokić
Rajko Ristić/Alo!
Ana Kokić i Nikola Rađen

Dejan Briza/Alo!

Ana Kokić i Nikola Rađen, Foto: Dejan Briza/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ana Kokić

Alo/Dejan Briza

Ana Kokić, Foto: Alo/Dejan Briza

- Nikola i Ana se, kao što je to bio slučaj i pre potpisivanja papira za razvod, čuju svakodnevno. On se interesuje kako su Nina i Tea, a sada imaju i novog člana porodice, psa Tedija, koji pravi šou program, pa ona šalje Nikoli video-snimke kako se ćerkice provode sa kućnim ljubimcem - kaže izvor „Alo!“ i dodaje:

- Spekulacije koje se svakodnevno pojavljuju u medijima, kao i oglašavanje pojedinih anonimnih lica koja govore o njihovom braku, uopšte ne potresaju Nikolu i Anu, oni znaju šta je prava istina i nemaju nameru da se upliću u te priče - kaže izvor.

Paparaco „Alo!“ uslikao je pop zvezdu pre nekoliko dana na klizalištu sa ćerkicama, a tada smo primetili da Ana Kokić i dalje nosi burmu na desnoj ruci.

Nikola: Anu nisam varao!

Nakon spekulacija koje su se pojavile u pojedinim medijima da je Nikola Rađen prevario Anu Kokić sa Ruskinjom, te da ga je zbog toga ostavila, on je to demantovao. - Ana i ja smo sve rekli u zajedničkom saopštenju i ne znam zbog čega se i dalje potenciraju te izmišljene priče. Naravno da je nisam varao, to je apsolutna laž! Zaista ne bih više davao na značaju takvim izmišljotinama - rekao je Nikola kroz smeh ekskluzivno za „Alo!“.

- To je simbol njihove ljubavi i Ana nema nameru, bar zasad, da skine burmu.

S obzirom na to da su se rastali kao prijatelji, ona smatra da nema potrebe da donosi još jednu tako radikalnu odluku.

Kada bude osetila potrebu da skine prsten sa ruke, to će i uraditi. Zasad ostaje na njenoj ruci - kaže izvor „Alo!“.

 

 

Komentari (1)

Lula

11.01.2019 13:54

Tacno Nikola onakvu zenu ne mozes da varas, ali sam sebe da lazes i varas mozes do poslednjeg minuta svoje svesti i podsvesti. Imao si sansu da budes CAR kraj CARICE a ti si izabrao da budes ljiga kraj sebi slicnima po dostojanstvu. Bog te gleda al' eto djavo ti ne da i na kraju zavrsis u blatu kao gubitnik. Da li si svestan da nisi izgubio samo Anu, i decu si izgubio, ako ne verujes pitaj Anu i ona je imala oca kakav si ti otac svojim cerkama.