Ana Kokić
Nenad Vujanović/Alo!
Ana Kokić

Printscreen

Ana Kokić, Foto: Printscreen

Pevačica Ana Kokić odlučila je da nikad iskrenije progovori o svom životu, kao i o svim onim stvarima koje interesuju domaću javnost. Ona je otkrila da joj u ličnoj karti i dalje stoji prezime Rađen, a da je po struci meteorološki tehničar.

Ana je ispričala da je na početku svoje karijere sav zarađeni novac davala majci, a onda joj je tražila za džeparac.

- Da, pa sam joj onda tražila za džeparac, "Daj da preživim do sutra" - izjavila je pevačica.

Ona je otkrila i da je imala operaciju koja je mogla da je košta života.

Ana Kokić

Screenshot Instagram

Ana Kokić, Foto: Screenshot Instagram

- Slepo crevo je puklo u stomaku i bukvalno su minuti odlučivali. Odmah su me spremili za operacionu salu i rekli su da me nisu tog dana operisali, sutradan se ne bih probudila - otkrila je pevačica.

Ana je rekla i da se redovno čuje sa svojim bišvim suprugom Nikolom Rađenom, sa kojim ima dve ćerke. Pevačica je otkrila i da ipak nije izgubila veru u ljubav, iako se razvela.

- Ja sam inače veliki sanjar, mnogo volim da maštam, veliki sam romantik, tako da verovatno negde u dubini verujem i dalje u ljubav, ali trenutno sada bežim od toga - izjavila je Kokićeva, a onda dodala da se nikada ne bi odrekla karijere zbog ljubavi.

- Ne, nikad. Ako je taj muškarac pravi, on će razumeti moj posao i nikad neće zahtevati od mene da se odreknem moje najveće ljubavi, a to je muzika - navela je pevačica.

Ana Kokić

printscreen

Ana Kokić, Foto: printscreen

Ana je pokušala da slaže da joj se nisu udvarali muškarci dok je bila u braku, ali je onda priznala da je ipak dobijala ponude takvog tipa, dok je bila sa Rađenom.

- Za mene je to bilo beznačajno. Tako da, jesu, udvarali su se, ali meni to apsalutno ništa nije značilo - rekla je ona.
Pevačica je teška srca otkrila i da sada gaji emocije prema jednom muškracu, ali je priznala da ne želi da taj misteriozni gospodin to sazna.

- Dobro, mogu da imam simpatiju. Bože, zvučim kao klinka neka, imam simpatiju. Najvažnije od svega je da on to ne zna. Ne želim da sazna.

Ana Kokić, Sajam Medija

Dejan Briza/Alo

Ana Kokić, Sajam Medija, Foto: Dejan Briza/Alo

Kokićeva je priznala da pred nastup popije čašu vina, ali da koristi i tablete za spavanje.

- Volim da pred nastup popijem jednu čašu vina, to me opusti, jer sam veliki tremaroš. Ne pijem tablete za smirenje, ali ponekad pijem tablete za spavanje. Često se budim noću, po tri, četiri puta, probudim se umornija nego što sam legla i onda mi je lakše das popijem, kad znam da sledećeg dana imam puno obaveza - rekla je Ana.

Ana Kokić

Nenad Vujanović/Alo!

Ana Kokić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!