Ana Kokić
Instagram/printscreen
Ana Kokić

Instagram/printscreen

Ana Kokić, Foto: Instagram/printscreen

Pop zvezda Ana Kokić nije od onih pevačica koje na sva zvona trube o svojim uspesima, iako bi za to imala veliko pokriće.

Atraktivna brineta više voli da njena dela govore umesto reči, a tako je bilo i ovoga puta.

Naime, pevačica je pre nekoliko dana otputovala za Atinu kako bi sa tamošnjom ekipom kompozitora dogovorila saradnju za novi projekat koji ima u planu. Kako saznajemo, popularni grčki autori radiće Anine nove pesme koje će biti pravi bum!

Ana Kokić

Instagram/Printscreen

Ana Kokić, Foto: Instagram/Printscreen

Nakon završenih poslovnih obaveza, Ana je na poziv saradnika i prijatelja iz benda “Melises”, inače najpopularnijeg benda u Grčkoj, došla na njihov nastup, a jednom trenutku se latila mikrofona i zapevala. Poznato je da na ovakvim nastupima umetnika iz Grčke retko ko sa strane dobije priliku da peva, ali kako Kokićeva odlično poznaje grčku muziku, nije joj bio problem da otpeva nekoliko pesama.

Kada je publika ugledala na bini, pozdravili su je gromoglasnim aplauzom, a veliki broj pripadnika muške populacije poručio je korpe sa cvećem kojim su Anu obasipali tokom nastupa.

Kada je otpevala jednu od pesama, frontmen grčkog benda je kleknuo na kolena i zahvalio se koleginici iz Srbije što je izašla da peva sa njim.
- Velika je čast što su me pozvali da pevam sa njima. Oni koji su ikada pevali na buzuki večeri, znaju da taj osećaj zadovoljstva traje zauvek - rekla je Ana.

U video snimku koji je Kokićeva objavila na svom Instagram nalogu, možete videti kako je sve to izgledalo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Feb 25, 2020 at 9:50am PST