Ana i Rasta
Rajko Ristić/Alo!
Ana Nikolić i Rasta

Rajko Ristić/Alo!

Ana Nikolić i Rasta, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Već je poznato da su Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta davno okončali svoju ljubav, ali zauvek će ih povezivati ćerkica Tara, koja je oboma centar sveta.

Međutim, sada se mnogi pitaju da li je ovaj nekadašnji par zapravo zajedno na letovanju sa naslednicom. Naime, oboje su okačili fotke sa plaže, a vrlo je moguće da je u pitanju ista plaža, samo što ne žele da pokažu da su zajedno.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ana je objavila fotografiju na kojoj se sunča u kupaćem kostimu sa leopard dezenom, a iskoristila je i ovu priliku da ponovo pokaže gubitak kilograma.

Ana Nikolić

Screenshot Instagram

Ana Nikolić, Foto: Screenshot Instagram

Sa druge strane, Stefan se na svojim fotografijama nalazi sa naslednicom Tarom. Njih dvoje uživaju u morskim čarolijama, a mnogi su se upitali da li je ovo slikala mama Ana.

Stefan Đurić Rasta

Screenshot Instagram

Stefan Đurić Rasta, Foto: Screenshot Instagram

S obzirom na to da ni jedno ni drugo nisu naglasili gde se nalaze, otvorene su opcije da su porodično otputovali. Ostaje da se vidi šta je u pitanju!

Ana Nikolić sa knedlom u grlu po PRVI PUT progovorila o Rasti: Prošla sam kroz težak period, kao SMRT!

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 09.06.2019. 16:10 Ana Nikolić danas je, prvi put posle tri godine medijske pauze, bila gost u emisiji Premijera - Vikend specijal. Ana Nikolić, Foto: Screenshoot Youtube Ona je iskreno priznala koliko su je pogađali zluradi komentari i naslovi u medijima, kojih je u poslednje vreme bilo veoma mnogo.

Pogledajte BONUS video:

Katarina Grujić po prvi put otkrila detalje iz bolničke sobe!