Ana Kokić
Mirko Tabašević
Ana Kokić

Mirko Tabašević

Ana Kokić , Foto: Mirko Tabašević

PROČITAJTE JOŠ:

Popularni par odlučio je da stavi tačku na deset godina dug brak na Božić ove godine, kada su svoju odluku saopštili ćerkicama Nini i Tei.

Ana Kokić i Nikola Rađen

Dejan Briza/Alo!

Ana Kokić i Nikola Rađen, Foto: Dejan Briza/Alo!

Brakorazvodna parnica nije dugo trajala s obzirom na to da su se Ana i Nikola dogovorili o sporazumnom razvodu.
Kako „Alo!“ saznaje, njih dvoje imali su jednog advokata, tačnije Rađen je angažovao svog pravnog zastupnika koji je precizirao sve detalje razvoda, a sve u dogovoru sa Anom, koja je aminovala tu ideju. Kako tvrdi izvor blizak paru, njih dvoje su na sud stigli nasmejani i raspoloženi, a sve je proteklo u najboljem redu.

Nikola: Anu nisam varao!

Nakon što su otkrili da se razvode, u medijima se pojavila vest da je Rađen varao svoju suprugu. On je to tada za „Alo!“ oštro demantovao. - Nisam varao Anu i naš razvod nema nikakve veze sa prevarom. Zaista mi je glupo o tome da pričam.

- Ana je na sud stigla sama, dok je Nikola došao u pratnji advokata. Najnormalnije su se pozdravili i ćaskali pre nego što je ih sudija pozvao da uđu. Zadržali su se kratko u sudnici, budući da je razvod bio sporazuman. Njih dvoje su potvrdili da ostaju pri tome da se razvode, kao i da se jedna i druga strana slažu sa svime što je precizirao advokat na papiru - otkriva izvor „Alo!“ i dodaje:

- Nikola nije pravio pitanje oko toga kome će pripasti ćerkice Nina i Tea, već je bilo logično da Ana dobije starateljstvo nad njima. Nikola će moći da ih viđa kad god poželi i koliko god puta poželi, s tim što će se o tome dogovarati s Anom - otkriva izvor „Alo!“.

Ana Kokić

Promo

Ana Kokić, Foto: Promo

Iako se mnogo spekulisalo o razlozima razvoda, Kokićeva i njen suprug stavili su tačku na informacije da je u braku bilo preljube, te se oglasili zajedničkim saopštenjem u kojem naveli da su njih dvoje ostali u odličnim odnosima, te da mole medije da imaju razumevanja.

- Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke - pisalo je u saopštenju koje su Ana i Nikola dali nakon razvoda.

BONUS VIDEO:

Matora otkrila koliko traje Zadruga 3! Isplivale sve TAJNE nove sezone!