Ana Bekuta
Nenad Vujanović
Ana Bekuta

Nenad Vujanović

Foto: Nenad Vujanović

Pevačica Ana Bekuta za naš portal je otkrila da nikada nije koristila nikakav vid finansijske pomoći i ističe da je uvek dovojno svojim radom zarađivala, te da nije preuzela novac koji je država namenila za prevenciju posledica koronavirusa.

Na početku pandemije korona virusa, država je odlučila da svim malim i srednjim preduzećima uplati tri puta 250 evra, tačnije 30.000 dinara (za april, maj i jun) kako bi lakše podneli finansijsku krizu nastalu zbog vanrednih mera.

Tu privilegiju iskoristili su i brojni pevači, tačnije oni koji imaju registrovane firme na svoje ime. Na spisku poznatih ličnosti nalaze se mnogi estradni umetnici.

Ana Bekuta

Nenad Vujanović

Foto: Nenad Vujanović

Pevačica Ana Bekuta za portal Alo.rs otkriva da nije uzela pomoć koju je država nudila.

- Moram da priznam da ništa nisam uzela od države, pa ni tih 90. 000 dinara, čija je svrha da se preventira kriza koja nas je snašla zbog koronavirusa - ističe Bektua i dodaje da joj pomoć nije ni bila potrebna:

Ana Bekuta

Nenad Vujanović

Foto: Nenad Vujanović

- Napominjem da sam sve stekla sama i nikada ni dinar nisam uzela od nekoga. Tokom svoje karijere sam dosta ostvarila svojim radom, a samim tim i zaradila. Taj novac sam ostavila ljudima kojima je potreban - zaključuje za Alo.rs pevačica.

Pročitajte i: