Ana Bekuta
Youtube/printscreen
Ana Bekuta

Youtube/printscreen

Ana Bekuta, Foto: Youtube/printscreen

Pevačica Ana Bekuta je neposredno pred snimanje petog kruga takmičenja Zvezde Granda otkrila da mora da neguje svoj izgled i uvek izgleda doterano jer to svet šoubiznisa zahteva, a u svemu što radi podržava je njen emotivni partner Milutin Mrkonjić.

Ana Bekuta i Milutin

Printscreen/ Instagram

Ana Bekuta i Milutin , Foto: Printscreen/ Instagram

– Potpuno razume moj posao, i da moram da se menjam. Da svaki dan oblačim drugu garderobu, za razliku od njega koji… Hajde da ga ne ogovaram, ali njemu to nije važno. A meni je važno zbog mog posla. I on to razume i ne meša se – kaže pevačica.

Bekuta je jednom prilikom izjavila da nikakve estetske korekcije nije radila, osim zatezanja lica, a jedan od kozmetičkih tretmana joj je upravo i Mrka uplatio. Pevačica ne voli previše da eksperimentiše sa izgledom, ali 1995. godine kada se ofarbala u crno, kako kaže, žestoko se pokajala.

– Kad sam bila skoro crna. Hteli smo neku tamno smeđu, čokolada boju, ali sam odreagovala čudno i bila sam pretamna za svoj ukus, čak sam se i rasplakala. To je bio šok, ali sam se posle navikla i prijalo mi je – rekla je Ana Bekuta za Grand online.