Ana Bekuta, Saša Popović
Nenad Vujanović/Rajko Ristić/Alo
Ana Bekuta, Saša Popović

Nenad Vujanović/Rajko Ristić/Alo

Foto: Nenad Vujanović/Rajko Ristić/Alo

PROČITAJTE JOŠ:

Direktor Grand produkcije iznedrio je mnoge estradne zvezde, a Ana otkriva da većine pevača nije bilo da nije Saše.

Na pitanje kakav je Popović kao saradnik i da li mu nešto zamera, Bekuta kaže:

"Saši ništa ne zameram. Mi smo saradnici 20 godina i nikada se nije desio nikakav konflikt", rekla je Ana, a onda otkrila detalje iz davne 1999. godine koje niko nije znao.

Ana Bekuta

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

"Posle bombardovanja sam svoj album iz PGP izdala za "Grand" i vodi se pod rednim brojem 21. Sećam se da je prvo izdanje bio Mile Kitić. Od te 1999. godine do dana današnjeg nikada među njima nije bilo nerazumevanja. Saša je vrlo organizovan i posvećen. Veoma sam mu zahvalna jer je održao tu diskografsku kuću na svoj način i trudio se koliko je mogao. Zapravo, ne znam šta bismo mi pevači da njega nema, ko zna gde bismo bili. Ne bi bilo većine", iskrena je bila Ana.

Popović otkrio šta se sve dešava iza kulisa Zvezda Granda! Šerifovićka besna napušta emisiju, a tek da čujete šta Karleuša radi!

Saša Popović, direktor „Granda", duže od decenije nalazi se na čelu najpoznatijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda", a u razgovoru za VIP otvoreno je priznao šta misli o članovima žirija, estradi, pevačima koji su ga napustili i prešli u suprotne tabore.

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!