OTKRILA PLANOVE ZA NAREDNU GODINU Ana Bekuta: Kad zadovoljim publiku, prelazim na Mrku!

„Negde pred kraj novogodišnjeg nastupa će sigurno poželeti nešto za sebe i svoju dušu“, kaže pevačica

Ane Bekuta
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Legenda narodne muzike, pevačica Ana Bekuta, sumirala je za „Alo!“ godinu na izmaku i istakla da se nada da će joj i naredna biti bar upola lepa, uspešna i srećna kao što je bila ova. Najluđu noć provešće u jednom restoranu u Beogradu, radno, a društvo će joj praviti, kao i uvek, njen emotivni partner Milutin Mrkonjić.

- Milutin će biti sa mnom, to se podrazumeva. Slušaće me, gledati, ali i dobiti prvi poljubac u ponoć - rekla je za „Alo!“ Ana Bekuta i istakla da ona Mrki peva svakodnevno te da će se te noći fokusirati na one koji na njene nastupe dolaze zbog nje, ali i njene muzike.

- U novogodišnjoj noći ću pevati svima, ja sam profesionalac i Milutin to zna. Negde pred kraj nastupa, kada zadovoljim sve goste, on će sigurno poželeti nešto za sebe i svoju dušu. Biće to pesme „Treba vremena“ ili „Ti si lek za moju dušu“ - kaže Ana Bekuta.

Za narednu godinu nema mnogo želja, ipak, izdvaja nekoliko.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić
Foto: Privatna arhiva

- Sebi, ali i svima ostalima, želim mnogo zdravlja, para… Koliko rade da zarade, a ljubavi koliko daju da im se vrati. Iz mog iskustva je uvek tako. Koliko sam ljubavi davala, toliko mi je bila vraćena. I više od toga - objašnjava pevačica.

Kaže da je svoju karijeru dugu nekoliko decenija gradila studiozno, poštujući svakog svog saradnika. Skandali su je zaobilazili i na to je posebno ponosna.

- Zašto karijera mora da bude bazirana na skandalima? Ja sam, evo, primer da ne mora. Svim silama sam se trudila da sa svima budem u korektnim odnosima, da svoju karijeru gradim na pravi način i bez tenzije, ograničenja... - kaže Bekuta i dodaje:

- Ne treba mistifikovati ovaj posao, ovaj posao je kao i svaki drugi. Čovek treba da ostane na zemlji, da ne poleti, da voli i poštuje svoje saradnike jer sve je u deljenju. Koliko nekome ukažete poštovanja, toliko ga i dobijete, možda čak i više. Mislim da karijera može da se izgradi bez skandala, pesma je ta koja traje i koja je iznad svega i nas samih. Sve drugo se zaboravi, ali pesme traju - kaže iskusna pevačica za „Alo!“.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić
Foto: Alo!/Dejan Briza

Mlađe kolege misle da su zvezde!

Bekuti se, kako kaže, ne dopada ponašanje mlađih kolega.

- Mlade kolege greše kada misle da su zvezde samo zato što su se jednom pojavile u nekoj emisiji ili snimile jednu pesmu ili CD. Karijera se ne može tako graditi. Za mene se prvi put čulo tek posle šest godina mukotrpnog rada, posle pet albuma. Teško je danas i graditi karijeru, a još je teže održati se. Ja trajem, bogu hvala, ali i vama, novinarima, koji me podržavate svih ovih godina - rekla je Ana Bekuta za „Alo!“.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi