Ane Bekuta
Nenad Vujanović/Alo!
Ane Bekuta

Nenad Vujanović/Alo!

Ane Bekuta, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Jedna od najboljih pevačica narodne muzike svog naslednika Igora Polića rodila je kao gimnazijalka, u 17. godini, nakon čega ih je pratio nimalo lak životni put.

Ana Bekuta se oduvek trudila da ne eksponira javno svoj privatni život, a njenog sina retko imamo priliku da vidimo.

PROČITAJTE I:

 

Pevačica ne krije da je nakon što je rano postala majka prolazila kroz teške trenutke, koje je, na sreću, veoma brzo uspela da prebrodi, a svom sinu obezbedi bezbrižno detinjstvo i normalan život.

- U sedamnaestoj godini imala sam zdravu i zrelu odluku da rodim dete, šta god da se desi na ovom svetu. Bila sam maloletna, odnosi u porodici, selu, okolini nisu bili sjajni. Da bi se stanje sredilo i smirilo, dala sam Igora u dom u Zvečanskoj ulici. Ostao je tamo osam i po meseci, ja sam odlazila svakih deset dana da ga vidim i vraćala se. Kad sada pričam o tome, kao da pričam o nekom drugom, ta osećanja su negde potisnuta.

Igor Polić

Screenshoot Facebook

Igor Polić, Foto: Screenshoot Facebook

Tek kada se sredilo stanje u porodici, kada su na moje insistiranje roditelji pristali da dođem s Igorom kući, dovela sam ga. Bio je maj, u septembru sam napunila osamnaest godina. Igor je, naravno, postao miljenik porodice, a ja sam u sedamnaestoj godini sazrela. Moje devojaštvo nije postojalo, zamenile su ga pelene i briga o detetu. Bila sam, što bi klinci danas rekli, utripovana, nezreli oboje i ta veza nije rezultirala brakom. Gimnaziju sam napustila posle drugog razreda, a rođenje Igora ubrzalo je odluku da se bavim muzikom - ispričala je svojevremeno Ana.

 - Da sam rodila koju deceniju ranije, možda bi me kao vešticu spalili ili barem proterali. Smatrali su me glupačom zato što "to" nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti - govorila je Bekuta.

Pevačica ne krije koliko je ponosna na svog naslednika. Ana je izuzetno vezana za svoje unuke, Igorovu decu Sonju i Branka, koji svoju baku podržavaju u svemu.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Alo!/Dejan Briza

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Foto: Alo!/Dejan Briza

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Životna priča popularne pevačice nateraće vam suze na oči!