Ana Bekuta
Printscreen/Youtube
Ana Bekuta

Printscreen/Youtube

Ana Bekuta, Foto: Printscreen/Youtube

Ona je tada navodno zamerila Šabanu što nije na vreme priznao da je Osmani došao u "Grand" s njim u društvu, a ne s njenim Mrkom. Bekuta je, kako su tvrdili očevici, braneći partnera, u afektu svašta rekla Šabanu, između ostalog, da je mrtav za nju i oni od tada više nisu govorili. Zbog toga, navodno, Šabanova Goca i dan-danas oseća gnev prema Ani.

- Goca je baš kivna na one koji nisu bili dobri sa Šabanom, pa je to slučaj i sa Anom. Otvoreno kaze da očima ne može da je gleda i da joj nikada nece pružiti ruku pomirenja. Ni Ana nikad ne komentariše Šauliće, ali je javna tajna da se njihovo prijateljstvo prekinulo preko noći i da je Ana tada rekla da je Šaban za nju mrtav, zbog čega je Goca i sada prezire. Ona nije mogla da shvati da je Ana bacila prijateljstvo za takvu glupost i da je tako još za zivota govorila za njega - navodi za "Skandal" izvor blizak Šaulicima.

Ana Bekuta

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Lepa Brena je tada izbacila Mrku i Ćazima iz "Granda" izjavivši da ne želi da joj se "sumnjivi tipovi" motaju po studiju, kao ni da navlace "loš glas" da se ona druži sa njima.

Kasnije se ispostavilo da ga je doveo Šaban, ali da to nije odmah rekao, vec je prećutao, pa je Ana od tada ljuta na njega i nikada se nisu izmirili. Brena se pak izvinila Mrki i oni nemaju problem.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Svetlana

24.11.2020 18:54

Ta goca je odvratna ona je od sabana pravila slugu sebi a ona gospodja nikad nista nije radila samo je njega forsirala da radi radi

Alex

24.11.2020 19:04

Mrkonjić i Bekuta su najsmešniji par u regionu.

gruzanin

24.11.2020 22:21

Shabann, Chazzim - sta li im je bilo zajednicko?

dr retro

25.11.2020 08:39

Bravo za Brenu,oba su sumnjivi tipovi,Mrka dovodi Cazima...stari i mladi mafijas,ili je Cazim bio kao pomoc matorom,jer je okrenuo pola srpske estrade...sve fine dame,narocito sponzorusa ana...