Ana Bekuta
YouTube/printscreen
Ana Bekuta

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Pošla sam na pijacu, da kupim malo voća i da uhvatim vazduha. Milutin spisak prepušta meni jer ja oduvek brinem o našem domaćinstvu, on tako izrazi neku želju šta mu treba. Kupujem limun, narandže, vrlo je važno da uzimamo vitamin C, ja sam za opciju da procedim limun i tako da popijem. Ja ne jedem slatko, fruktozom menjam potrebu za šećerima. Milutin bi živeo na voću, to je za njega raj - ispričala je pevačica i istakla da se ne plaši da će oboleti od virusa COVID-19:

Ana Bekuta

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Nisam uplašena zato što ja primam vakcinu protiv gripa, a ispostavilo se da ona štiti i od COVIDA-19, tako da sam sa te strane mirna, a opet nisam jer brinem za moje bližnje, rodbinu, prijatelje, sa te strane nisam mirna. Milutin je zbrinut, primio je vakcinu, a ne izlazi iz kuće, svakodnevno razgovara sa svojim drugovima, bodri ih.

Na samom kraju razgovora, Ana je pred  kamerama otkrila kako provodi vreme u izolaciji.

- Ja sada kad se vratim kuci, totalno dezinfekcija, skidam sve sa sebe, imam peglu na paru i njom dezinfikujem, patike ostaju napolju, ne unosim ih u kuću. Ovo mi jedino pada teško zbog treninga, međutim, uzela sam moje tegove, tako da sam i taj problem rešila, radim sama, vežbam sama. S druge strane, gledam televiziju, čitam knjigu, novine, surfujem - zaključila je pevačica.

Ana Bekuta

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

 

 

Komentari (3)

svasta

31.03.2020 11:21

Vakcina protiv gripa stiti od korone? Nek joj neko objasni koliko je u zabludi...

Anja

31.03.2020 12:53

Muka mi je vise od tebe i deduskure koji ti je donio pars kao blata pa mozete kupovati sta hocete. Sta ce ljudi sa sto eura penzije. Ali svaka nepravda ima kraj I osvetu

Duplo golo

01.04.2020 01:41

OPASNO JE da nestrucne osobe daju ovakve izjave - u ovom slucaju o vakcini za grip! Naravno, ako je to potvrdjena cinjenica, red bi bio da nas o tome obaveste strucni ljudi, a ako nije, da ovo sve STO PRE zvanicno demantuju!