JEDNA REČ SLAMA SRCE Amidžića pitali za pokojnog oca, a njegov odgovor nateraće vas da zaplačete! (FOTO)

Ne može da preboli...

Ognjen Amidžić
Foto: Screenshot Youtube

Poznati srpski muzičar i voditelj popularne emisije "Amidži šou", Ognjen Amidžić, itekako je aktivan na društvenim mrežama. Kao što je to slučaj sa većinom javnih ličnosti, fanovi na ovaj način prate dešavanja u njegovom životu, a neretko i ostvaruju komunikaciju sa njim.

Naime, Ognjen putem Instagrama povremeno odgovara na pitanja koja mu pratioci postavljaju i uglavnom se šali, ali je ovog puta rešio to da promeni i bude ozbiljan. 

Pročitajte još

"Tražili ste da opet odgovorim na vaša pitanja. Izvolite. Bicu ozbiljan." , napisao je Amidžić. 

"Od kada nisu Flamingosi pobedili na Beoviziji, već onaj Marko KLON, ne pratim ni Beoviziju, ni Evroviziju" , napisao je jedan od fanova na šta je voditelj odgovorio: "Ni ja, Gadi mi se sve. I Kon."

Ognjen Amidžić
Foto: PrintScreen

Potom je usledio odgovor na pitanje zbog kog niko nije ostao ravnodušan, a tiče se njegovog pokojnog oca. 

"Da li si dovoljno puta rekao svom pokojnom tati koliko ti znači?" , glasilo je pitanje, a iz iskrenog kratkog odgovora "Nisam" može se zaključiti da Ognjen i dalje nije preboleo gubitak oca i da ga ta tema duboko pogađa.

Ognjen Amidžić
Foto: PrintScreen

Podsetimo, voditelj ni posle 28 godina nema informaciju o tome ko mu je pogubio oca Zorana Amidžića, koji je stradao 9. oktobra 1991. godine na Baniji u Hvatskoj, gde su tokom novinarskog zadatka na njega i njegove kolege ustaše ispalile više od 300 metaka. 

BONUS VIDEO

KROZ KLJUČAONICU: Nikola Lakić i Coka otvorili vrata svog stana, po prvi put pokazali sina Lazara!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi