Ognjen Amidžić
YouTube/Printscreen
Ognjen Amidžić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Voditelj se dotakao i odnosa Turaka prema koronavirusu, uporedivši ih sa našom omladinom.

- A što se korone tiče, ovde je svaki escajg, svaka čaša u celofanu. Dva metra razmak na plaži. Dve osobe smeju u lift. Svuda sredstvo za dezinfekciju. Sobe zapečaćene i dezinfikovane pre ulaska. Nema švedskog stola. Ljudi se čuvaju. A kod nas omladina liže nargile i peva zagrljena u klubu - napisao je Ognjen.
Usledile su burne reakcije.

Ognjen Amidžić

Foto: printscreen

Foto: printscreen

- I u tvojoj emisiji "nosite" maske i držite dva metra odstojanje... Pre ćemo pomreti od gluposti koje nam serviraš u emisiji nego od korone. Slikaj tamo noge i ne stvaraj paniku, već je narodu dosta - napisao je jedan korisnik Tvitera.

- Pa, nažalost, imate ogroman uticaj na takvo ponašanje i generalno takve stavove omladine! Hteli to da priznate ili ne.. - dodao je drugi.

- Na to nemam - odgovorio je Amidžić.

- Uuu, imaš i te kako, ti im serviraš sve što je nemoral, nekultura, prostakluk i sve što je najgore predstavljaš kao najbolje - odgovorio mu je isti korisnik Tvitera.

Komentari (2)

Olya

13.08.2020 17:15

Ogi....uživaj i ne sekiraj se...sve si u pravu a posle nam je svaki đavo kriv....

lili

13.08.2020 20:43

Naravno da promoviše prostakluk....o, itekako..sve zarad gledanosti.. Sigurna sam da o nekim svojim gostima nema uopšte lepo mišljenje... naprotiv... No, uzimajući u obzir da su naše javne ličnosti, i samozvane "zvezde", takve kakve jesu, odlična su "podloga" za sarkazam, koji je kod njega odlično prikriven.