Ognjen Amidžić, Danijela Dimitrovska
Masanori Jošida/Alo!
Ognjen Amidžić, Danijela Dimitrovska

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Popularni voditelj Ognjen Amidžić izneo je neke detalje o svom odnosu sa suprugom Danijelom, pa okrio šta njoj najviše smeta kod njega.  

Naime, Ognjen Amidžić je priznao da se ugojio nekoliko kilograma, te da ima u planu da smrša, a uz osmeh je dodao i da ga na to često opominje supruga Danijela Dimitrovska.

- Naravno, često mi kaže da bih mogao malo da se sredim. Ona uvek izgleda odlično i bilo bi dobro da je i ja pratim. Dopunjujemo se po tom i ostalim pitanjima. Kao vrlo mlada je počela da radi po inostranstvu i izgradila je tu stamenu disciplinu, vrlo je tačna i posvećena, za razliku od mene - priznao je voditelj za "Story". 

- Onda joj ja nekad govorim da nekad mora malo da se opusti, a ona meni da bi tu trebalo nešto da naučim od nje. U svakom slučaju, kada bismo oboje primenjivali nešto od svih tih osobina, to bi bilo idealno.

S obzirom na to da su već deset godina zajedno, Ognjen je imao spremnih nekoliko recepata za skladan brak.

- Zaista verujem da ako se ljudi dobro uklapaju i razumeju, to je najbolja osnova. Morate međusobno da radite na tom odnosu i da ga stalno osvežavate. Ne smete ući u rutinu ili dosadu. Takođe, brak morate postaviti kao prioritet u životu. Ako ga tako posmatrate, onda ga čuvate jer ništa dragocenije nemate - istakao je Amidžić.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: