MUKA JE NATERALA?! Aleksandra Prijović se vraća na scenu zbog NOVČANIH PROBLEMA?! Mesečni troškovi su ASTRONOMSKI, samo ovo košta 6.000 EVRA?!

Vraća se pevanju ranije nego što je planirala?

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Aleksandra Prijović vratiće se nastupima za mesec i po dana, ali ne zato što se uželela pevanja i druženja sa publikom, kako je nedavno izjavila, nego zbog rate kredita od šest i po hiljada evra, kako tvrdi izvor Kurira.

 

Pevačica je postala majka početkom marta, a pre toga više od pola godine nije nigde radila, već je trošila pare koje je zaradila pre nego što se povukla iz javnosti zbog trudnoće. Ušteđevina se polako potrošila i sad je prinuđena da se vrati nastupima, pa se ovih dana užurbano priprema za ponovni susret sa publikom. Uskoro počinje sa probama, a nastupi kreću već u julu, navodi Kurir. OVDE pročitajte šta je Prija rekla o prvim danima nakon porođaja! 

Kako za Kurir tvrdi izvor blizak porodici Živojinović, biznis Filipa Živojinovića ne donosi dovoljno novca za pokrivanje rate za kuću i život.

"Aleksandra više od deset meseci nije nastupala, a to je za pevače koji su na početku karijere kao ona ipak dug period." 

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Izvor Kurira je otkrio da je ona, čim je saznala da je trudna, počela da štedi novac ali se on, u međuvremenu, potrošio.

"Kad je saznala da je u drugom stanju, počela je da štedi novac jer je bila svesna da je očekuje pauza, ali su se te pare potrošile."

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović, Foto: Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Kako Kurir navodi, troškovi kredita za kuću su astronomski, a Filipov restoran ne donosi ni izbliza dovoljno novca:

"Poznato je da su ona i Filip još pre rođenja sina Aleksandra podigli kredit za kupovinu kuće na Bežanijskoj kosi, a to nije malo opterećenje za njih dvoje! Mesečna rata je 6.500 evra. Do sada je, uglavnom, Filip plaćao rate, ali njegov posao sa restoranom ne može da pokrije sve troškove", kaže izvor za Kurir. OVDE pročitajte šta rade SVAKU NOĆ Aleksandra i Filip u TAJNOJ prostoriji koju su sagradili u svojoj vili! 

Aleksandra i Filip Živojinović
Aleksandra i Filip Živojinović , Foto: Alo!/Nenad Vujanović

To je bio razlog da se Aleksandra odluči za povratak na scenu:

"Zato je Aleksandra odlučila da se vrati nastupima, iako se porodila pre dva i po meseca." OVDE pročitajte šta je Filip radio svake noći dok Prija nije mogla da se kreće zbog rane od carskog reza! 

Filip i Aleksandra znaju da bi im porodica mogla pomoći ali oni to ne žele, piše Kurir: 

"Njoj ne pada na pamet da troši novac Lepe Brene i Bobe, oni su im čak nudili pomoć više puta, ali Aleksandra to ne želi", kaže izvor za Kurir.

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović, Foto: Ana Paunković

Upravo je želja da budu finansijski nezavisni bila razlog za uzimanje kredita:

"Zato su i podigli kredit. Oboje su znali da im neće biti lako da svakog meseca plaćaju ratu, ali su svesno ušli u to." OVDE pročitajte koji je ultimatum Aleksandra postavila Breni! 

Kako izvor za Kurir kaže, Aleksandra dobro zarađuje, ali pošto mora da ulaže u sebe i svoj posao, ne ostane joj mnogo.

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović, Foto: Dejan Briza

"Aleksandra dobro zarađuje, cena njenog nastupa kreće se do deset hiljada evra, ali ona mnogo ulaže u karijeru, pesme, spotove, pa joj na kraju ne ostane ni trećina zarađenog novca.", navodi Kurir. OVDE pogledajte prvu fotografiju Aleksandre sa bebom! 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi