Aleksandra Prijović
E-Stock/M.Rafailović
Aleksandra Prijović

E-Stock/M.Rafailović

Aleksandra Prijović, Foto: E-Stock/M.Rafailović

Otkazala si sve nastupe, da li je reč o rizičnoj trudnoći?
- Nije reč o rizičnoj trudnoći! Hvala bogu, sa trudnoćom je sve u redu. Radi se o tome da meni mnogo smeta dim, teško mi je da radim i u nekoliko navrata osećala sam da neću moći da izdržim. Lekar me je savetovao da otkažem nastupe i koliko god da mi je žao zbog toga, najvažnije je da sve ostane u redu. Bolje sprečiti nego lečiti.

PROČITAJTE JOŠ:

Jesi li si zahtevna trudnica? 

- Nisam zahtevna trudnica, baš suprotno, vrlo sam jednostavna. Sa mnom je sve lako, ili ja bar tako mislim. Samo se odmaram i spavam. Dugo sam maštala samo o tome da spavam. Osam godina nisam stala i rekla sam da ću se ovih nekoliko meseci odmoriti za sve ono što nisam.

Sa Rastom pričam o Tari 

Dobar si prijatelj sa reperom Stefanom Đurićem Rastom? Može li se očekivati saradnja?

- Rastu nisam videla puno puta u životu, ali mnogo cenim njega i sve što radi na muzičkoj sceni. Što se tiče zajedničke slike koju ju je okačio, sreli smo ga na aerodromu kada smo išli na Jamajku i tada smo obećali da ćemo mu kupiti poklon. Nismo razgovarali o poslovnoj saradnji. Kada god se sretnemo, pitam za njegovu porodicu i kako je bebica Tara. To nam je uvek tema razgovora.

Plašiš li se viška kilograma i promene izgleda nakon trudnoće?
- Razmišljam o kilogramima naravno, ali ću se potruditi da se ne ugojim mnogo. Najvažnije mi je da sve prođe kako treba, a za izgled ćemo lako.

Jeste li već odabrali ime za dečaka?
- Odabrali smo ime Aleksandar. Filip je predložio to ime, a ja sam, naravno, bila oduševljena.

Da li imaš faze kada ti hormoni lude i kada menjaš raspoloženja?
- Moram da budem iskrena, imala sam promene raspoloženja. Zbog toga je najviše ispaštao moj Filip, koji mi je najbliži. Ipak, ne volim mnogo da pričam o trudnoći i da ispadne kao da sam jedina trudna žena u zemlji.

Imaš li strah kakav ćeš roditelj biti i kako ćeš se snaći kada beba dođe?
- Decu obožavam i tako je otkad znam za sebe, još mnogo pre nego što sam zatrudnela. Čim vidim neko dete, skočim ka njemu, uzmem ga, gnjavim, igram se. Ne sme niko drugi da ga uzme, tačnije ne može da stigne od mene. Ne znam kako ću svoje dete tek onda gnjaviti i voleti. Ne mogu da dočekam da se porodim i ne plašim se kakva ću majka biti. Nema nikakvog razloga da imam strah.

Aleksandra Prijović

E-Stock/M.Rafailović

Aleksandra Prijović, Foto: E-Stock/M.Rafailović

Lepa Brena je otkrila da ste kupili toliko stvari za bebu da ne bi stigao da obuče sve i kada biste ga svakog sata presvlačili naredne tri godine.
- To jeste istina, dosta smo putovali i kako smo u svakom gradu kupovali ponešto, nakupilo se mnogo stvari. Filip i ja smo prvi počeli sa tom kupovinom, a onda i ostali članovi porodice. Moram da priznam da sam uvek gledala da u koju god metropolu da odem, kupim nešto sebi - cipele, torbu, nešto od odeće što kod nas ne mogu da nađem. To se promenilo! Obišli smo mnogo gradova u kojima sam mogla da kupim sve što može da se poželi, ali samo sam gledala radnje za bebe.

Pročitajte još:

 

Komentari (5)

kurta

04.10.2018 23:29

nepismena pevaljka

Lemi

05.10.2018 00:46

@kurta - Ti si jos nepismeniji koji to pises eto tako da se pise. Ona mozda nema adekvatne skole al elokventnija je i pismenija od mnogih.

šone

05.10.2018 09:08

Danas u Srbiji ižinjeri prodaju povrće na pijaci a ljudi sa kupljenim diplomama su na vlasti u

šone

05.10.2018 09:17

Možemo mi da drobimo koliko hoćemo dali je pismena ili ne, upeca ona Živoinovića prvenca i potpisa za Mančester doživotni ugovor. To je danas najbolja vidite iz priloženog. A sad može da kupi koju poželi diplomu.

детаљ

05.10.2018 14:26

Многе у Србији више интересују детањи пре трудноће.За детаље трудноће је мало заинтересованих.